Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 квітня 2022, 13:00
10062
0

Тарас СТЕПАНЕНКО: «Деякі хлопці після гри плакали у роздягальні»

Півзахисник «Шахтаря» розповів про емоції після матчу з «Олімпіакосом»

| Оновлено 10 квітня 2022, 13:00
10062
0
Тарас СТЕПАНЕНКО: «Деякі хлопці після гри плакали у роздягальні»
Getty Images/Global Images Ukraine

Півзахисник донецького «Шахтаря» Тарас Степаненко поділився думками про благодійний матч проти «Олімпіакоса» та розповів про новини з табору «гірників».

«Перед грою я сказав хлопцям, що ми всі знаємо, що в Україні триває війна. У країні загинуло і продовжує гинути дуже багато людей... Жінок, дітей... Сьогодні ми представляли нашу країну у Греції. Хотілося б подякувати Греції та «Олімпіакосу» за те, що дали нам можливість бути тут і зіграти для нашої країни. Ми вийшли не просто так, а на спині у нас були написані назви міст, які постраждали найбільше, в яких трапилося дуже багато смертей і назавжди залишаться рубцями на серці. Деякі хлопці після гри плакали у роздягальні, емоції зашкалюють. Велика честь представляти нашу країну. Сподіваюся, за допомогою таких матчів ми подаруємо людям позитивні емоції та зможемо їм хоч чимось допомогти.

Чи було важко? Ні. Було неважко представляти країну та команду у такій ситуації, навіть якби нас вночі для гри розбудили – це не обговорюється. Так, ми недавно зібралися, деякі хлопці довго їхали машиною, я сьогодні прилетів з іншого міста. Інші провели лише одне тренування, зрозуміло, що ще потрібно зігратися. Зараз у «Шахтарі» багато молодих вихованців Академії, яким потрібен час, адже вони нещодавно познайомилися із Містером (Де Дзербі - прим). Є незіграність, але потрібно трохи часу, і, думаю, ми лише прогресуватимемо. На перший раз виглядали гідно.

Я знаю, що Андрій (Пятов - прим) обов'язково приєднається до нас, вчора він грав за «Металіст». Сергій Кривцов поряд зі мною, травмований. Наразі він почав робити пробіжки, тобто, займається за своєю програмою. Думаю, незабаром Кривцов приєднається до команди, коли його стан дозволить тренуватись. Про іноземців була різна інформація, але Лассіна Траоре, як я знаю, відновлюється. Буде офіційна інформація, і керівництво у заяві все скаже, бо я не можу відповісти на це питання, оскільки просто не знаю, чи приїдуть хлопці».

Оцініть матеріал
(88)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.