Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
843
0

Валерій ФЕДОРЧУК: «У росіян немає нічого, вони раби»

Півзахисник «Руху» – про окупантів

Валерій ФЕДОРЧУК: «У росіян немає нічого, вони раби»
ФК Рух. Валерій Федорчук

Півзахисник «Руха» Валерій Федорчук розповів, що він думає про росіян.
 
«Росія – наш найближчий сусід. Усі казали, що ми брати, але виявилося, що не рідні. Ніколи не будемо ними і не були. Це був награний сценарій. На жаль, такою жертвою ми покажемо світові правду про москалів. Вони виявилися боягузливою нацією. Я переписувався з одним російським футболістом, питав у нього, чи розуміють вони, що тут відбувається і чи хочуть вони це змінити. Він сказав, що більшість людей зазомбовані телебаченням, а інші – боягузи. Вони бояться щось сказати.
 
Ті росіяни, які тут воюють, кажуть, що в них країна настільки бідна, і вони шоковані тим, що вони бачать у нас навіть у селах. Нація, яка не має чого втрачати, безнадійна. У них нічого немає, вони раби. Вони не мають своєї думки, як у нас. Ми стали цивілізованими, вільними, ми не боїмося висловлювати свою думку. А в них все це припиняється, тому вони всі раби.
 
Хочу сказати нашим захисникам, щоби вони не втрачали надію. Ми в них віримо, підтримуємо і робимо все, що від себе залежне, щоб їм було легше. Ми бачимо, як вони ведуть боротьбу і перемагають кривдників, що прийшли на нашу землю. Ми точно переможемо!», – сказав Федорчук.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.