Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 27 березня 2022, 12:42
831
0

Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Нашим партнерам слід активізувати допомогу Україні»

Окупанти викликають ненависть і зневагу

| Оновлено 27 березня 2022, 12:42
831
0
Володимир ЗЕЛЕНСЬКИЙ: «Нашим партнерам слід активізувати допомогу Україні»
Getty Images/Global Images Ukraine. Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський звернувся до українців.

«Російські загарбники увійшли в Славутич і зустріли там таку ж реакцію, як і на півдні нашої держави. Україна єдина у прагненні жити вільно, жити незалежно і заради власних мрій, а не чужих хворих фантазій. Кожен день нашої боротьби за Україну, кожен прояв нашого супротиву в усіх районах нашої держави, куди окупанти поки що зайшли, доводять, що Україна – це сповнена життям держава, яка має історичне коріння і моральну основу на всій своїй території. Окупантам не допоможе нічого, що вони роблять: відключення нашого телебачення і підключення московських ведучих, роздача листівок з пропагандою і рублів. Рублів, які в росії скоро прийматимуть на вагу, а не за номіналом.

Не допоможе і підкуп маргіналів, яких окупанти шукають по всіх смітниках, щоб зобразити нібито проросійську владу. Відповідь російським військам буде тільки одна: ненависть і презирство. Саме тому прості українські селяни голіруч беруть у полон пілотів збитих російських літаків, які падають на нашу землю. Саме тому наші тракторні війська забирають російську техніку в полях і віддають її нашим Збройним силам. У тому числі, найновіші зразки, які росія намагалася зберегти в секреті. А тепер окупанти кидають їх на нашій землі і просто тікають.

Нашим партнерам потрібно активізувати допомогу Україні. Бо це безпека Європи. І саме про це ми домовлялися в Києві, коли троє прем’єр-міністрів східноєвропейських країн, а також пан Качинський прибули в нашу столицю. Це було в середині березня. Сьогодні ж після розмови з президентом Польщі зв’язався із захисниками Маріуполя. Їхній героїзм вражає. Хоча б відсоток їхньої мужності тим, хто думає, як передати Україні десяток-другий літаків або танків».

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.