Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1452
0

Олег ФЕДОРЧУК: «Не бачу підстав для проведення другої частини чемпіонату»

Спеціаліст зробив неприємний прогноз про майбутнє українського футболу

Олег ФЕДОРЧУК: «Не бачу підстав для проведення другої частини чемпіонату»
ФК Енергія. Олег Федорчук

Відомий тренер та експерт Олег Федорчук вважає, що для рестарту чемпіонату України доведеться вдатися до нестандартних рішень.
 
«У найкращому разі ми зможемо повернутися до ігор у середині травня. Або навіть наприкінці цього місяця. Адже ми повинні відштовхуватися від УЄФА, від європейського календаря. Сезон, наскільки я пам'ятаю, має скінчитися 21 травня. Словом, я не бачу підстав для проведення другої частини чемпіонату. У жодній із ліг.
 
Переконаний: наступного сезону на нас чекає велике переформатування всього національного футболу. Усіх ліг – не лише УПЛ. Потрібно буде порушити всі норми та правила – ситуація надто нестандартна та важка. Ні, на мою думку, система з трьох професійних ліг у нас залишиться. Але в кожній з них буде значно менше команд. Істотно.
 
По суті, вже половини команд просто не існує: футболісти не повернулися з тренувальних зборів, потроху – і тихо – працевлаштовуючись у нижчих лігах прилеглих країн. Зрозуміло, особливо все це вдарить по клубах із найбільш постраждалих регіонів: там ще кілька років не буде футболу, не буде команд», – сказав Федорчук.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.