Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 березня 2022, 12:26
230
0

Букмекерські вилки: яке підводні камені?

Суть спорту в невизначеності - кожен може виграти у кожного...

| Оновлено 24 березня 2022, 12:26
230
0
Букмекерські вилки: яке підводні камені?

Суть спорту в невизначеності – кожен може виграти у кожного, нехай і шанси та противників, як правило, різні. У ставках також неможливо передбачити успіх із стовідсотковою гарантією. З одним застереженням: трапляються так звані "вилки". Тобто гравцеві випадає можливість зробити ставки, звичайно, на різні результати, так щоб у результаті був дохід, як правило, невеликий, але без ризику. Як би не завершилася подія, вона буде у плюсі. Не дивно, що приблизно третина гравців намагалися використати "вилки". Що при цьому зазвичай йде не так?


Бракує часу розмістити 2-у ставку

"Вилки" рідко тримаються довго. Зрозумівши, що йде "навантаження", букмекери швидко починають коригувати лінію. І гравець може встигнути "закинути" гроші на 1 результат у конторі "А", але при цьому не встигнувши поставити в конторі "Б" протилежний, як мінімум, з бажаним коефіцієнтом. Як результат, замість гарантованої пари в людини залишається 1 ставка, як правило, на досить суттєву суму - адже точно виграємо, потрібно "зарядити" якомога більше, - і дуже ризикована. Особливо це стосується варіантів типу результатів на футбольний матч, де не 2 можливі розв'язки, а 3 - ще й нічия можлива.

Варто перевірять верхні межі ставок

Не буває практично такого, щоб на 2 протилежні події, нехай і в різних конторах, давали коефіцієнт, умовно кажучи, 2,01. Отже, потрібно прораховувати, скільки потрібно ставити, щоб "перекрити" другий результат. Наприклад, ставка в 1000 рублів під коефіцієнт 1,88 дорівнює ставці у сумі 866, але під 2,17. Зазори можуть бути набагато вищими. І, отже, треба робити парі на чималу суму - але у вирішальний момент виявиться, що у букмекерській конторі вирішили на цю подію обмежити ставку за розміром. Все, баланс порушено, і знову все залежить від везіння.

Коефіцієнт змінюється у момент ставки

Лінія динамічна, а у "вилках" все залежить від десятих, а то й сотих відсотка. Можна готувати парі, виходячи з однієї величини коефіцієнта, але в результаті в останній момент контора його змінює - а гравець в азарті це просто пропускає повз свою увагу. Як правило, у результаті прибуток якщо хтось і гарантує собі, то це букмекер.

Приз мало отримати, його треба ще вивести

У гравця може спрацювати все, і заслужена нагорода "капне" на депозитний рахунок. Але варто пам'ятати, що "вилочники" букмекери, звичайно ж, не люблять. Таким гравцям досить часто блокують рахунки та/або забороняють робити ставки взагалі. До цього треба бути також "морально готовим".

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.