Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
20975
2

Ф'юрі розповів, чому збирається піти з боксу після бою з Вайтом

А як же поєдинок із Усиком?

Ф'юрі розповів, чому збирається піти з боксу після бою з Вайтом
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі

Чемпіон світу за версією WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі пояснив, чому збирається піти з боксу після бою з Ділліаном Вайтом.
 
«Єдина мотивація зараз для мене – це гроші. Після бою з Ділліаном я зароблю 100 мільйонів фунтів стерлінгів. Я сумніваюся, що можу витратити їх. Я знаю, що Майк Тайсон витратив півмільярда доларів, Холіфілд витратив 400 мільйонів і багато інших залишилися без заощаджень, але я не веду розкішного способу життя.
 
Мій будинок у Моркамбі графства Ланкашир, а там не дорого коштує проживання. Я не маю звичок, які можуть ударити по кишені. Наприклад, я не граю в азартні ігри, де можна втратити купу грошей. У мене є дещо, чим я хочу займатися, і при цьому уникатиму пошкоджень мого мозку. У мене шестеро дітей та дружина, які заслуговують, щоб я приділив їм увагу.
 
Чому я маю стати одним із тих хлопців, які надто затягнули свій відхід на пенсію і в результаті отримали серйозну травму. Я хочу піти найкращим, непереможеним чемпіоном світу у надважкій вазі. Я хочу знятися в документальному фільмі Netflix або голлівудському художньому, а також бути добрим чоловіком і батьком», – сказав Ф'юрі.
 
Нагадаємо, бій Вайт-Ф'юрі відбудеться 23 квітня.

Оцініть матеріал
(217)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.