Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Росія
| Оновлено 03 березня 2022, 18:46
23502
13

Макрон поговорив з хворим на голову Путіним і вважає, що найгірше попереду

Президент РФ остаточно втратив відчуття реальності

| Оновлено 03 березня 2022, 18:46
23502
13
Макрон поговорив з хворим на голову Путіним і вважає, що найгірше попереду
Getty Images/Global Images Ukraine. Еммануель Макрон

Президент Франції Еммануель Макрон після розмови з президентом РФ вважає, що «найгірше попереду», оскільки Путін «дав зрозуміти», що збирається взяти під контроль усю Україну, якщо українці не підуть на нинішні умови.
 
Також президент РФ наполягає, що операція російської армії розвивається за планом Москви. Путін сказав Макрону, що ситуація загострюватиметься, якщо українці не приймуть його умови, а інформація про ракетні обстріли Києва – це неправда.

Оцініть матеріал
(264)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 13
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
OttoKesterr
путін зараз як поранений звір, небезпечніший ніж раніше але стікає кров'ю. Треба витерпіти! Буде дуже важко. Він надіється на нашу зневіру і втомленість але не дочекається!
ALKOSruLKA
...Пуйло (МО рассєї) перед вторгненням закупило 45 000 мішків для трупів.... Поки втрати лаптів не перевищили цей показник - у нього все за планом....
rus
Харьков третьи сутки прислушаться. Летит или нет. Сууууууки. Детей наших жалко. МАМА это далеко. Сууууууууууки.
Denmark1107
По-перше, якого х## цей френч-дуремар вирішив подзвонити бункерному трупу? А по-друге... все, що каже і чим "лякає" ліліпупкін, вже гниє на Землях України, що підтвердження того. як бездарність усього пуйлячого. Єдине, де ця гнида має перевагу, це повітря.
slavarost
Единственные преимущества пуйла - это авиация и ядерное оружие. Надо этому конченому фашисту закрыть небо, но Нато пока ссыт. На земле они отхватили по полной и пуйло об этом знает, поэтому этот пидар ебашит мирное население с воздуха, надеясь на панику
EGOS
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
GluzKo
В мене відчуття, що найближені до Путіна генерали бояться йому розказати про реальну картину того пізд..єца, в яку кацапи потрапили, бо тих генералів звільнять в кращому випадку ...і ху..йло думає, що все йде добре і він може якісь умови диктувати...тому думаю ті ж генерали самі вирішили направити в Крим переносні крематорії, щоб не було тіл ...нема тіла - скажуть, поки на завданні ....в Білорусії встановили холодильники для довготривалого зберігання кадировських трупів для того, щоб зараз не відправляти сотнями їх в Чечню ... уявляєте, яка би там була реакція овцейобів ...
Vladislav Pohily
Захопити нас він може й не захопить, але перетворити всю Україну на суцільну руїну - це, на жаль, йому під силу. Захід надто довго думає на рахунок передачі ППО й літаків.
romeoboss
Як ізбавити землю від сошедших з
розуму Російських політиків. Треба іх грохнути. Яко можливо скорійше.
GloryUkraine
Оголошуйте нагороду в мільярд, два, три...сто. Хтось та не встоїть і порішить шизоіда.
Інакше всьому світу кришка. Поки сцикливе НАТО зібереться зачесатися, то вже не буде ні нікого ні нічого.