Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 01 березня 2022, 14:12
109416
4

ВІДЕО. Маша ЄФРОСІНІНА – росіянам: «Ви руйнуєте мою країну»

Українська телеведуча звернулася до росіян

| Оновлено 01 березня 2022, 14:12
109416
4
ВІДЕО. Маша ЄФРОСІНІНА – росіянам: «Ви руйнуєте мою країну»
Getty Images/Global Images Ukraine. Маша Єфросініна

Відома українська телеведуча Маша Єфросініна у себе в Інстаграмі звернулася до російського народу у зв'язку з війною в Україні:

«Я Маша Єфросініна, я мати двох дітей і моя рідна мова – російська. Я корінна кримчанка. Вже четвертий день у нашій країні йде страшна війна, страшніша за яку, чесно кажучи, я не знала навіть із підручників Другої світової війни. У нас просто бороняться міста. Судячи з того, що досі я не отримала жодного дзвінка, повідомлення, слів підтримки, від своїх найближчих родичів, які в мене залишилися взагалі - мого рідного дядька, який живе в Пітері, моєї рідної тітки, яка живе в Керчі (у Криму), я роблю висновок, що мозок вам продовжують «прошивати» з колосальною пропагандисткою силою.

Але я це переживу, це моя особиста війна і моя особиста відсіч війні, яка йде паралельно з боку Росії, інформаційної грьобаної війни. Я змушена визнати, що поки що ви в ній перемагаєте. Бо якщо 150 мільйонів сидить по хатах, не виходить на вулицю, боїться грьобаних ЗАКів — то з мозками п*зда у вас. Ну нічого, я пробуватиму, пробуватиму і пробуватиму. Те, що відбувається четверту добу в моїй країні, називається війною без правил. Ваш диктатор - ця мерзенна тварюка - віддає розпорядження вбивати людей. За ці дні обстріляно житлові будинки, померло 20 дітей та сотні дорослих, тисячі поранено. Обстріли ведуться з ракетних установок... Сьогодні розпочалися мирні переговори і ми молилися, що це буде хоча б сім годин затишшя. Але, мабуть, ні. Йому, с*ка, потрібне тло. І поки наші делегації розмовляли, було зачищено два українські міста — просто знесли нахрен з лиця землі. Було завдано страшних ударів по Харкову. Зруйновано половину міста.

Коли ваша делегація оголосила про те, що сторони поїхали б**ть, консультуватися, почалася ракетна атака на Київ. І я не знаю, як моя столиця це переживе. Прямо зараз по ній б'ють ракети. Ракети, які можуть знищити навіть бомбосховища. І ВИ сидите вдома? ВИ боїтеся автозаків?! Ви боїтеся тисяч поліцейських?

Ви можете вийти на вулиці, щоб знести одну **ну людину, яка, ***уй, збожеволіла! Просто ****уй збожеволів! Вбиває мій народ, моїх дітей, наших матерів...

Ви руйнуєте мою країну, яка вас взагалі не просила до нас нахрен приходити! Я говорю російською все своє життя, і, як бачите, жива — наші «нацисти» мене не зачепили. А ви вбиваєте мене.

Виходьте на вулиці! Мільйон людей впорається з жменькою поліцейських! Ми впоралися у 2014 році і ви впораєтеся. Бийтеся! Відстоюйте своє право жити! Відстоюйте своє право бути не зомбі, а людьми вільними».

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(241)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі
Футбол | 03 травня 2024, 07:01 3
Англійський гранд вийшов у Лігу чемпіонів 2024/25 після перемоги Челсі

«Ліверпуль», незважаючи на втрату шансів на титул АПЛ, зумів виконати завдання мінімум

ЧС з хокею. Форвард збірної України став найкращим бомбардиром турніру
Хокей | 03 травня 2024, 22:08 3
ЧС з хокею. Форвард збірної України став найкращим бомбардиром турніру

Олександр Пересунько набрав 11 очок

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
OVS
Для початку самій треба було б перейти на українську мову ! Війна вже йде 8 років !
g2220222
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил