Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 24 лютого 2022, 02:29
2259
2

Забракло концентрації. Атлетіко втратив перемогу у матчі з МЮ

19-річний Еланга врятував Манчестер Юнайтед від поразки

| Оновлено 24 лютого 2022, 02:29
2259
2
Забракло концентрації. Атлетіко втратив перемогу у матчі з МЮ
Getty Images/Global Images Ukraine

У середу, 23 лютого, відбувся поєдинок 1/8 плей-оф Ліги чемпіонів УЄФА, в якому «Атлетіко» приймав «Манчестер Юнайтед». Матч пройшов у Мадриді, на полі стадіону «Ванда Метрополітано» і завершився внічию 1:1.

«Атлетіко» дуже потужно розпочав матч, не даючи гостям з Англії навіть вийти зі своєї половини поля. В результаті рахунок у зустрічі було відкрито вже на 7-й хвилині, коли Жоау Фелікс у падінні замкнув головою простріл із лівого флангу від Лоді. Після такого старту іспанський клуб трохи зменшив оберти і м'ячем заволодів суперник, проте нічого небезпечного за перший тайм біля воріт Облака гравці МЮ не створили. А ось господарі поля могли подвоїти свою перевагу, але після прострілу від Лоді та удару від Врсалько м'яч зачепив Ліндельофа, а від шведа влучив у стійку.

Getty Images/Global Images Ukraine

Другий тайм проходив за аналогічним сценарієм, мадридський колектив дуже грамотно оборонявся, не даючи супернику створити загрозу біля воріт Облака. Але ближче до кінця матчу господарі поля втратили концентрацію та дуже невдало зіграли в обороні. В результаті за 10 хвилин до фінального свистка Фернандеш одним пасом вивів віч-на-віч з Облаком вийшовшого на заміну 19-річного шведського нападника Елангу. Молодий футболіст не розгубився і з гострого кута більярдним ударом відправив м'яч у сітку воріт іспанського клубу.

За три хвилини до завершення основного часу вдруге вивести вперед «Атлетіко» міг Грізманн, але знову за МЮ заступилася стійка. В результаті 1:1 і долю виходу в 1/8 команди будут вирішувати матчем у Манчестері.

Ліга чемпіонів. 1/8 фіналу. Перший матч.

«Атлетіко» – «Манчестер Юнайтед» – 1:1

 Жоау Фелікс (7) – Еланга (80)

 Рейнілду (63), Льоренте (77), Хіменес (78), Теллес (83) – Еррера (45), Шоу (50), Ліндельоф (60), Решфорд (65), Фред (74)

«Атлетіко»: Облак, Врсалько, Хіменес, Савич, Рейнілду, Льоренте, Еррера, Кондогбія, Лоді (Лемар, 76), Корреа, Жоау Фелікс (Грізманн, 76)

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа, Ліндельоф (Ван-Біссака, 66), Варан, Магуайр, Шоу (Теллес, 66), Фред, Погба (Матіч, 66), Решфорд (Еланга, 76), Санчо (Лінгард, 82), Фернандеш, Роналду

Арбитр: Овідіу Хацеган (Румунія)

Стадіон: «Ванда Метрополітано» (Мадрид, Іспанія)

АТЛЕТІКО - МАНЧЕСТЕР ЮНАЙТЕД. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Владимир Копяк
И где-же хваленный Рональду ?Просачковал всю игру....
Ivan Vismutenko
Штанга это мимо...
Наша пісня гарна й нова, - починаймо її знову...