Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 20 лютого 2022, 16:40
1535
1

Лідс – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії

Чергова спроба команди Б'єлси взяти реванш за розгром на полі суперників

| Оновлено 20 лютого 2022, 16:40
1535
1
Лідс – Манчестер Юнайтед. Прогноз і анонс на матч чемпіонату Англії
Getty Images/Global Images Ukraine

У неділю, 20 лютого, у Лідсі на стадіоні «Еланд Роуд» відбудеться матч 26 туру Англійської Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють «Лідс» та «Манчестер Юнайтед». Стартовий свисток рефері Пола Тірні з Ланкаширу прозвучить о 16:00 за київським часом.

Лідс


Контролює Марсело Б'єлса ситуацію всередині свого клубу чи не контролює – ніколи не можна сказати ствердно, дивлячись лише на зовнішні ознаки поведінки аргентинського наставника «Лідса». Виходячи із становища у турнірній таблиці та результатів останніх матчів, можна зробити висновок, що «павичам» зараз досить важко. Хоча від матчу проти суперників рівні лондонського «Арсеналу» ніхто особливо нічого не чекав (1:4), проте були осічки в іграх проти «Брентфорда» (1:1) та «Ньюкасла» (0:1), які після себе залишили аж занадто багато питань.

Матчем проти «Манчестер Юнайтед» «Лідс» відкриває для себе настільки інтенсивний графік, що і ворогу не забажаєш. Відразу після «Червоних дияволів» підуть просто «червоні», тобто «Ліверпуль», після якого будуть «Тоттенхем» та «Лестер». Розраховувати на набрані очки з таким календарем – справа невдячна, тому можна очікувати авантюрне виконання від «павичів», які можуть вирішити, що їм нічого втрачати. І будуть цілком праві.

Манчестер Юнайтед


А ось суперникам Лідса втрачати є що. «Манчестер Юнайтед» не тішить фанатів упевненими результатами, а перемога над «Брайтоном» посеред тижня (2:0), поки всі дивилися матчі Ліги чемпіонів УЄФА, пройшла зовсім осторонь уваги любителів футболу, тому про класну гру Кріштіану Роналду в тому матчі всі дізналися лише з ранкових дайджестів із результатами. Справа в тому, що до цього «Червоні дияволи» не перемагали три матчі поспіль, причому «Мідлсбро» у Кубку, а також «Бернлі» та «Саутгемптон» у чемпіонаті суперниками топ-рівня точно не назвеш.

«Юнайтед» зараз розташувався на четвертій позиції і має гру в запасі, проте може бути атакований із серйозними наслідками лондонським «Арсеналом», який усім своїм виглядом намагається зараз показати, що наступний розіграш Ліги чемпіонів точно пройде за його участі. У колективу Ральфа Рангніка матч у рамках цього єврокубкового турніру буде вже наступного тижня, проте дуель проти мадридського «Атлетіко» зараз взагалі не має хвилювати англійський клуб. У чемпіонаті, якщо бути відвертими, усе доволі погано і невизначено.

Орієнтовні склади


«Лідс»: Мельє – Харрісон, Стрюйк, Льоренте, Ейлінг – Кох – Форшоу, Кліх, Родріго, Рафінья – Джеймс.

«Манчестер Юнайтед»: де Хеа – Шоу, Магуайр, Ліндельоф, Далот – Мактоміней, Фред – Еланга, Фернандеш, Санчо – Роналду.

Прогноз на протистояння

Ми вважаємо, що у майбутньому поєдинку гості мають наочно продемонструвати свою максимальну форму перед міжнародним матчем. Нашою ставкою буде позиція Фора. «Манчестер Юнайтед» (-1.0) з коефіцієнтом 2.44 за лінією Parimatch.

20 лютого, неділя

«Лидс» – «Манчестер Юнайтед»
Лідс. «Еланд Роуд». 16:00
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Setanta та відеосервіси MEGOGO / Oll.tv
Арбітр: Пол Тірні (Ланкашир, Англія)
Прогноз Sport.ua – 0:2
Сделать ставку Зробити ставку
Сделать ставку Зробити ставку
BETWINNER  
  • 4.00
  • 3.80
  • 1.89
Сделать ставку Зробити ставку
1xBet  
  • 4.08
  • 4.14
  • 1.89
Сделать ставку Зробити ставку
Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Ivan Vismutenko
Противостояние между клубами «Лидс Юнайтед» и «Манчестер Юнайтед», также известное, как «противостояние роз» (англ. Roses rivalry) и «Пеннинское дерби» (англ. Pennines derby) непредсказуемо.
Смотрим!