Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 17 лютого 2023, 19:17
15987
16

Конте шокував Ман Сіті. Тоттенхем вирвав перемогу в суперкінцівці

Сон Хин Мін зробив два асисти, Кейн забив двічі

| Оновлено 17 лютого 2023, 19:17
15987
16
Конте шокував Ман Сіті. Тоттенхем вирвав перемогу в суперкінцівці
Getty Images/Global Images Ukraine

Для «Манчестер Сіті» нічого не віщувало біди в цьому матчі. Чергове чемпіонство наближається, в Лізі чемпіонів справи йдуть прекрасно. Відсутність центрфорварда - теж не проблема: гра з «фальшивою дев'яткою» виходить у «Сіті» досить непогано. Тим більше, що суперник хоч і серйозний за іменем, але, як, не крути, має восьме місце в АПЛ. Крім того, реванш за поразку в першому колі (0:1 з голом Сона) теж треба було взяти.

Проте всі розклади змінилися вже на четвертій хвилині матчу. Сон отримав суперпас з своєї половини від Кейна, від центральної лінії втік на побачення з Едерсоном, міг забивати сам, але відкотив направо і дозволив Кулусевські оформити перший гол у складі «Тоттенхема».

Господарі трохи отямилися і через п'ять хвилин влаштували справжню облогу воріт Льоріса. За невеликий період часу міг тричі відзначитися Канселу, причому в різному стилі - після виходу сам на сам, обвідним ударом, пострілом здалеку. Але то Льоріс, то точність підводили захисника «Сіті». Між його моментами міг забивати і Гюндоган, але потрапив у штангу з середньої дистанції. А тактика «шпор» зводилася до одного - терпіти, терпіти і надіятися на перерву.

Getty Images/Global Images Ukraine

Не дочекалися - Уго Льоріс подарував м'яч Гюндогану після закидання Стерлінга, а Ілкай зрівняв рахунок, пробивши в напівпусті ворота. «Манчестер» хотів закінчити справу ще до перерви, але не вдалося - «Тоттенхем» вистояв.

На відміну від першої половини гри, дебют другої яскравих моментів не приніс. Гості далі захищалися, господарі тиснули, але без серйозних моментів. А на 59 хвилині «Етіхад» був знову шокований - Сон Хин Мін закинув м'яч до воротарського майданчика, захисники проспали ривок Кейна, якому ніхто не перешкоджав в дотик розстріляти ворота команди, за яку він цілком міг грати в сьогоднішньому поєдинку.

Getty Images/Global Images Ukraine

Через кілька хвилин майстерністю блиснули воротарі - спершу Едерсон не дозволив Сону оформити хеттрик з асистів, а Кейну - дубль, врятувавши свою команду після удару останнього впритул, а Льоріс потягнув дальній обвідний удар Гюндогана. Проти дубля Гаррі був і VAR, який зафіксував офсайд у Кулусевські, коли англієць забивав після пасу шведа.

Хвилини спливали. І VAR ще раз допоміг «Сіті» - Ромеро явно зіграв рукою в свої штрафній. Ентоні Тейлор призначив пенальті, до м'яча підійшой Марез і надвпевнено відправив круглого в праву дев'ятку. Здавалося, буде бойова нічия, оскільки справа відбувалася на другій доданій хвилині з семи.

Getty Images/Global Images Ukraine

Проте все ж ніхто не завадив Кейну зробити дубль - Кулусевські навісив справа, а форвард «Тоттенхема» з лінії вортарського головою пробив Едерсона. 2:3, 95 хвилина. Грали десять доданих, але рахунок не змінився.

Getty Images/Global Images Ukraine

Які можна зробити висновки? Чемпіонська інтрига, мабуть, все ж жива, «Тоттенхем» не зовсім безнадійний і має три гри в запасі. «Містянам» треба щось робити з захистом. Цікава ситуація з Зінченком - сьогодні Канселу показав дуже яскраву гру в нападі, але вирішальний гол пропустили саме після подачі з його флангу. Вирішувати Пепові.

«Манчестер Сіті» - «Тоттенхем» - 2:3.

Гюндоган, 33, Марез, 90+2 (пен) - Кулусевські, 4, Кейн, 59, 90+5.

Хьейберг, 64, Ромеро, 77, Льоріс, 80.

«Манчестер Сіті»: Едерсон - Канселу, Ляпорт, Діаш, Уокер - де Брюйне, Родрі, Гюндоган - Бернардо Сілва, Фоден, Стерлінг (Марез, 68).

«Тоттенхем»: Льоріс - Рояль (Доерті, 83), Ромеро, Дайєр, Девіс - Бентанкур, Хьойберг, Сесеньон (Д. Санчес, 90+4) - Кулусевськi, Кейн, Сон (Моура, 80).

Арбітр: Ентоні Тейлор.

Стадіон: «Етіхад» (Манчестер, Англія).

МАНЧЕСТЕР СІТІ - ТОТТЕНХЕМ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(59)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі
Бокс | 25 квітня 2024, 14:53 6
Стало відомо, хто в Україні транслюватиме бій Усик – Ф'юрі

Також MEGOGO покаже поєдинок Берінчик – Наваррете

Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика
Футбол | 25 квітня 2024, 17:13 37
Новий напрямок. Названо два клуби, які претендують на Мудрика

Поки що незрозуміло, чи зайде мова про оренду чи про продаж українця

Коментарі 16
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
yuriy_kent
Шпоры красавчики. Подарили надежду. АПЛ ты космос.
RFirmino
А все говорили, что МС уже чемпион. Ещё будет заруба)
ManUtd
Кейн - машина
Tasha19
Інтрига в АПЛ все ще жива)
Maxcrimea10
Какой матч. Справедливость в конце восторжествовала)
Trollface
Успел посмотреть два гола. Последний шикарный.
Ivan Vismutenko
Вот этот футболище! Особенно после 1:2. Нашим бы Сити штук 5 накидали. А тут только рука дала им шанс. Камон Сити начали орать. А получилась Камон Гарри. Мог 4 заклепать, но вышло 2.
Ёкарный Бабай
По традиции:
Ноу Зинченко - ноу пати
CAHbI4
Супер игра. Слов нет. Накал сумасшедший и концовка безумная, браво АПЛ. Разница с "У" в одну букву, но она колоссальная.
CAHbI4
Та сегодня вообще игры супер. Нант после первого тайма выигрывает у ПСЖ 3:0, капец.
pol-55
Там де повинні брати очки- профіцкали,а тут приємна несподіванка,але до Конте по складу купа зауважень,на старт не поставив Санчеса,тягне цього шведа з Юве в порівнянні з Маурою він не борець,а гол так там хто хоч міг з того положнення забивати ще й захисник ноги розставив,ну а в Конте заслуга що знає що проти МС можна виграти тільки на контре,сьогодні повезло,а взагалі то Тотему повезло що за нього грає Г.Кейн.
Face Control
Всё как и должно было быть.