Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 23 лютого 2022, 17:10
7822
12

Експертиза: авто з кортежу Ярославського замивали, щоб знищити сліди

Мабуть, таким чином намагалися приховати результати злочину

| Оновлено 23 лютого 2022, 17:10
7822
12
Експертиза: авто з кортежу Ярославського замивали, щоб знищити сліди
Національна поліція

Національна поліція прозвітувала про ретельний огляд раніше вилучених транспортних засобів у рамках призначених комплексних судових експертиз у справі про смертельну ДТП за участю кортежу президента харківського «Металіста» Олександра Ярославського.
 
Експерти з'ясували, що на момент вилучення автомобілів з кортежу відомого бізнесмена деякі їх елементи були замиті, ймовірно, щоб приховати сліди смертельного наїзду на людину.
 
«Під час слідчих дій  вилучено всі об’єкти слідової інформації, які мають значення для встановлення істини дорожньо-транспортної пригоди.
Також експерти з’ясували, що до моменту вилучення зазначених автомобілів  окремі їх елементи, а саме - передня частина, колеса та днище, були замиті.
 
 
Це свідчить про спробу фігурантами кримінального провадження знищити слідову інформацію, яка може вказувати на причетність автомобілів до дорожньо-транспортної пригоди, а відтак уникнути відповідальності за вчинення смертельної автопригоди», – сказано в повідомленні Національної поліції.

Раніше кортеж Ярославського здійснив ДТП зі смертельними наслідками під Харковом. Наступного дня Ярославський вилетів до Лондона.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 12
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
SebastianTrueman
То что уехал с места происшествия уже говорит о многом...
И не важно кто был за рулём. По Ярославского указанию/позволению продолжили путь.
Lion
Ему они уже на хвост соли насыпят....
Он с Лондона будет только заявления делать..
sokolyk
І при такому ударі потім відбріхуватись, що не помітив кого збив? Хоча б швидку викликав людині за допомогою своїх шісток, щоб не треба було потім сліди відмивати...
Алексей Голяченко
Теперь попробуйте его с Лондона выкурить. Не вернётся он
GloryUkraine
Ярославський сам винуватий. Комусь він дуже заважає, а тут так сам підставився.
Владимир Копяк
Как обьяснил мне мой знакомый эксперт-криминалист, сейчас практически невожможно уничтожить следы ДНК человека, который находилмя в момент наезда за рулем автомобиля. Так что все эти потуги шестерок Ярославского равны нулю в квадрате.Но для поивлечения этого шумахера к уголовной ответственности нужна политическая воля нашего гаранта, а вот в этом я сильно сомневаюсь, с его то капиталом, у Ярославского, Кто-то станет миллионером в валюте за спуск этого дела на тормозах в далекое далеко.Есть хоть один человек в Украине, который поверит в справедливый и честный суд в этом деле? Конечно нет, рупь за сто....
Михаил Степанов
Чушь! Соти радиатора не замоешь, просто кровь слегонца смили
saha-yakut
Так может быть что не Ярославский был за рулем, а его водитель или телохранитель, который испугался ответственности перед шефом и решыл замести следы, но получилось совсем плохо. Думаю, что люди калибра Ярославского не полные дураки, и не допускают таких ошибок. Сам знаю что такое человек ночью на дороге, тем более на скоростной трассе с ограничением 120 км/ч. В такой ситуации уехать с места преступления мог только пьяный или от страха обезумевший человек.