Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 23 лютого 2022, 17:10
23339
84

Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Готовий особисто взяти участь у слідчих діях»

Президент «Металіста» – про звинувачення у скоєнні смертельної ДТП

| Оновлено 23 лютого 2022, 17:10
23339
84
Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Готовий особисто взяти участь у слідчих діях»
ФК Металіст. Олександр Ярославський

Президент харківського «Металіста» Олександр Ярославський висловився щодо смертельної ДТП на трасі Харків – Чугуїв.

«Публічні заяви офіційних осіб, які представляють правоохоронну систему України, що прозвучали останнім часом на мою адресу, змушують мене до відповідної публічної реакції.

Уже 30 років я будую незалежну Україну: заробляю гроші та вкладаю їх у мою улюблену рідну Харківщину та мою рідну країну. Причому будую й інвестую з надією, що в підсумку вийде сильна та реально незалежна правова держава, де закон поважають і перед законом усі рівні.

На жаль, манера проведення слідчих дій, у яких публічно згадується моє прізвище, дуже погано вписується у правове поле. Виникає відчуття, що винного вже призначили і тепер підганяють під це доказову базу в найгірших традиціях «політичної доцільності».

1. Як у справі, яку взяли під особистий контроль голова МВС та Генеральний прокурор, можуть зникнути ключові докази? Про яку об'єктивність може йтися, коли викрадають та підкидають докази?

2. Про яке неупереджене слідство можна говорити, коли під час розслідування звичайної справи про дорожньо-транспортну пригоду наявні відверті спроби дестабілізувати моє приватне життя та мої робочі процеси?

3. Де це бачено, щоб обставини ДТП з'ясовували, вчиняючи тиск на бізнес?

4. Яку законність мені можуть гарантувати пан міністр і пані Генеральний прокурор, якщо на сьогодні вже наявне упереджене ставлення та подвійні стандарти правозастосування?

Таке відчуття, що замість встановлення істини хтось дуже хоче під безпідставними гучними звинуваченнями, що вводять в оману громадськість і ЗМІ, приховати свої недоліки в роботі та перемикнути увагу з реальних проблем поточного дня на штучно зшиту на коліні так звану «резонансну справу».

Не вийде.

Я не олігарх – у мене немає кишенькових ЗМІ та політиків. У своєму житті та роботі я завжди керувався принципом справедливості, і це можуть підтвердити всі, хто мав справу зі мною з особистих чи ділових питань. І я не маю наміру терпіти несправедливе ставлення до себе, що може кинути тінь на моє чесне ім'я і позначитися на роботі трудових колективів компаній, що мені належать.

Моя юридична команда з першого дня активно займається виявленням справжніх обставин. Як тільки дозволить графік, я буду готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях, щоб встановити правду і не допустити фальсифікацію та політизацію справи.

Попри все, я вірю, що Україна буде правовою державою, і маю намір і надалі сприяти її розбудові.

Я також прошу співробітників DCH, уболівальників «Металіста» на Харківщині, в Україні та світі, а також усіх харків'ян зберігати спокій. Усі плани розвитку моїх бізнес-структур, усі інвестиції в «Металіст» та футбольну інфраструктуру будуть реалізовуватися у плановому порядку.

Тільки разом і лише вперед!» - сказано у заяві Ярославського.

Оцініть матеріал
(115)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі
Футбол | 19 квітня 2024, 20:58 98
ОФІЦІЙНО. УАФ дискваліфікувала провідного гравця Шахтаря на 2 матчі

Зубков отримав покарання за грубу гру

Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів
Футбол | 19 квітня 2024, 10:17 1
Жозе Моуріньо зізнався, за кого вболіватиме в Лізі чемпіонів

Португалець виділив єдиний клуб, який очолював у своїй кар'єрі

Коментарі 84
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Слава Чебан
что то он куча громких слов кидает но без доказательств и конкретики, а почему подослали липового чувака чтоб признался в дтп, почему сбежал со страны, почему номера остались его там, а человек сбежал с места пеступления. что то не чисто тут все
romprest
Я чуть не розплакався... Весь світ проти нього!
Віталій Яценко
Відкрили коментарі? Дивно! Ярославський своєю поведінкою у цій справі все довів сам. Якщо не винен, то не втікаєш. Але в Лондоні жити комфортно.
SpritusAlex
І цього понесло... Брат Червоненка, любителі будувати Україну язиком.
ss2000
По стопам Дыминского , сбил человека и сбежал из Украины.
Irinkov
Будую Україну, але боюся взяти на себе відповідальність за помилку, яка вкоротила життя чоловіку. І більше того, підставляю когось. Дрібнота.....
Dfs2262ar
Да уж! Вот истинное лицо Ярика! У тебя всё в этой жизни есть! Возьми скажи правду, помоги семье погибшего финансово и морально, возьми и по совести все сделай!
Так нет же! Поступил как крыса!!! То телефон в машине забыл, то встреча с семьёй и т.д...
Позорище!
Hassassin
"Як тільки дозволить графік, я буду готовий особисто взяти участь у всіх слідчих діях, щоб встановити правду і не допустити фальсифікацію та політизацію справи."
Щось підказує, що графік у нього схожий на графік Димінського...
umnuy2
Олександр ЯРОСЛАВСЬКИЙ: «Уже 30 років я будую незалежну Україну»..... ещё не хватает видосов с заводов встреча с людьми и бросок в баскетбольное кольцо мяча,как вчера у Рината Леонидовича.
Batya
Ймовірне поповнення у клубі імені Димінського
Akkerman65
С горячих девяностых, когда ярославские "зарабатывали" первые шальные деньги, отношение к отдельной человеческой жизни в их кругу не изменилось.
pas2012
Правильніше б сказав що 30 років будую і обкрадаю Україну).Правильний такий)))
Володимир Семигайло
Китайський інвестор,який купив акції українського виробника авіадвигунів компанії"Мотор Січ" йде у міжнародний арбітраж.Як заявляє український партнер китайців,бізнесмен Олександр Ярославський,вони мають стягнути з України 3,5 мільярди доларів(Радіо Свобода 08 грудня 2020).БУДІВЕЛЬНИК ТИ НАШ.
Jack
Ну и говнюк...
umnuy2
ха-ха админы заголовок поменяли чтобы народ не ржал
D.Lanskoy
А как дышал, как дышал... Какие надежды были на возрождение Металлиста! Но стоило только один раз овцу (зачеркнуто) неудачно проехаться кортежем...
Артем Дима футболист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Sasha Zalik
А подгорает у Ярославского.....
8stevengerrard8
...якщо б ми тебе не знали.. й то б не повірили!
potemkin78
короче Ярик тебя взяли за яйки, как великий Беня завещал в 90