Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Біатлон
| Оновлено 16 лютого 2022, 14:07
1983
8

Анастасія МЕРКУШИНА: «Перед стартом у мене була панічна атака»

Українська спортсменка висловилася про естафету

| Оновлено 16 лютого 2022, 14:07
1983
8
Анастасія МЕРКУШИНА: «Перед стартом у мене була панічна атака»
Getty Images/Global Images Ukraine

Українська біатлоністка Анастасія Меркушина поділился враженнями від естафетної гонки на Олімпійських іграх.

Українки фінішували на сьомому місці.

«Напевно, це найкраще, що я робила у своєму житті. Скажу чесно, це було дуже тяжко, особливо емоційно. Я знову перед стартом сказала лікареві, що в мене панічна атака, він мене заспокоював (сміється). Насправді, на Олімпіаді дуже важко бігти естафету, який би не був результат – це складно та психологічно та емоційно, це інша пісня. Я сьогодні задоволена.

Я дуже переживала перед початком. Може, це мені допомогло, бо змогла зосередитись.

Ми з Урошем довго говорили з огляду на ті кондиції, в яких я зараз перебуваю. Та техніка, яка в мене є – з довгим відштовхуванням та широким кроком, не дуже хороша в контактній боротьбі, бо тоді я ходитиму по палках суперниць, а вони мені. Вирішили виступити на третьому етапі, де я могла б розкочуватися. Сьогодні мені пощастило з першого кола стати в спину за Кручинкіною, відпочивати, ховатися від вітру – це був правильний вибір.

Мені шкода, що не вдалося вийти на старт в індивідуальних перегонах, хоча я дуже хотіла, але, звичайно, не було жодної можливості. Загалом, були свої плюси та мінуси. «Мінус» – я не приїхала з початку Олімпійських Ігор, «плюс» – я не підхопила коронавірус, і таких «плюсів» та «мінусів» багато. Коли я сюди приїхала, спочатку не розраховувала на такий результат, тому, я вважаю, все вийшло досить класно. Коли на минулій Олімпіаді я сказала, що це корисний та добрий досвід, мені відповіли, що на Ігри за досвідом не їдуть, сюди їдуть змагатися (сміється) – цього разу є те, що маємо», - сказала Меркушина.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Доброгорский Юрий
Не хочу комментировать нижние комменты "олимпийских чемпионов" реализовавших себя полностью и добившихся в жизни всего...
Настя, молодец.
Переборола себя, обстоятельства, волну хейтов и не плохо провела свой этап.
Успехов...
ya_3
Дякую, Настю, ти сьогодні була кращою!
vlad325
Хотілось би сказати пару слів "профісіоналам коментаторам" , шановні поважайте роботу спортсменів, можете краще виступати на лижні, тоді вперед, а не сидіти на диваніі та строчити коменти що мов які всі погані. Так не спорю про те що потрібно щось змінювати, але це стосується тренерів, і керівництва. Подивіться самі,не має жодних перспектив ні серед юніорів, ні серед молоді, але як на мою думку що дівчата що хлопці роблять свою справу на відміно, а що результати такі то усі запитання ще раз тренерам і керівництву федерації біатлону.
djordj
Як не срачка,так болячка.
None
Маємо те що маємоКак мы низко летаем.,.... Еще и гордостью об этом говорим. Раньше брала все, а сечас задних толкает и радуется, что за наши деньги ее на экскурсию отвезли уже второй раз
Sashamar
Два зауваження. По суті: Меркушина, чому ти так рвалася на Олімпіаду, якщо в тебе панічна атака?По формі: панове, а чи не можна писати одразу українською, ніж потім використовувати автоперекладач з "великого и могучего", який "бежать" сприймає як "убегать", після чого виходить "тікати естафету".
brutal2015
Зачем цитировать этих лузеров? Противно читать ей богу.