Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Молодіжні турніри
| Оновлено 14 лютого 2022, 07:58
4303
2

Максим ШАЦЬКИХ: «Ігнатенко виправився за свою помилку»

Спеціаліст поділився думкою про вихід «Динамо» до 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА

| Оновлено 14 лютого 2022, 07:58
4303
2
Максим ШАЦЬКИХ: «Ігнатенко виправився за свою помилку»
ФК Динамо Київ. Денис Ігнатенко

Колишній форвард та тренер «Динамо» Максим Шацьких прокоментував перемогу київської команди U-19 у матчі з «Депортиво» у межах 1/16 фіналу Юнацької Ліги УЄФА.

«Добре, що «Динамо» пройшло далі. Це найголовніше! А яким саме шляхом — це вже не важливо. Гра була досить живою і на відкритих курсах до вилучення футболіста «Депортиво». За рахунку 2:2 іспанці вже десь тягли час, догравали та доводили справу до пенальті. «Динамо» намагалося і хотіло з гри третій м'яч забити, але не вийшло. Але добре, що у серії пенальті все склалося на користь киян.

Чи вдалося воротареві киян Денису Ігнатенку виправитися в серії пенальті за помилку, допущену у матчі? Звичайно! Він два м'ячі відбив. Емоції, звісно, ​​показали його хвилювання. Він був заряджений повністю. Після кожного відбитого пенальті Ігнатенко реагував доволі емоційно. Ну, це — молодість! Надалі, я думаю, він спокійніше реагуватиме.

Потенційні суперники у наступному раунді? Я завжди казав — яка різниця, хто трапиться. В 1/8 фіналу Юнацької ліги УЄФА залишаються найсильніші команди. Неймовірно, що хтось випадково туди пробився. У дорослому футболі всяке буває, наприклад, хтось може випадковий гол забити, відбитися та пройти далі. На юнацькому рівні таке рідко трапляється», — сказав Шацьких.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
korrektno
Стійко витримав психологічний удар. На пеналях - красава! Думаю, що і старші воротарі Динамо поступаються йому в цьому компоненті. Заряджений, на азарті, без вгадування, з гарним реагуванням. Велика заслуга в перемозі. Попереду футбольне життя, але майбутнє залежить від самого.
georg109
Такі помилки не можна робити. Серію пенальті відстояв відмінно і допоміг команді.Спасибі за гру і чекаємо перемог!!!