Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 10 лютого 2022, 11:51
101
0

Ставки на TB-шоу: що варто врахувати?

Подивися шоу та виграй, поставивши ставку на улюбленого гравця чи команду!

| Оновлено 10 лютого 2022, 11:51
101
0
Ставки на TB-шоу: що варто врахувати?

Часто використовується поєднання "спортивних ставок" як щось нерозривне. Насправді ж букмекерам, по суті, все одно на що приймати парі – головне, щоб існувала суперечка, і бажаючі на це ставити, бажано – більше таких людей. Можна знайти в лінії все, від шоу-бізнесу і до політики, а "трендом" 2020 року були варіанти, пов'язані з коронавірусом та боротьбою з ним. Досить популярні різні ставки на ТВ-шоу. Пояснення цьому є давнє, хоч і специфічне, коріння - при бажанні можна згадати "Що, Де, Коли", по суті якраз азартну, хоч і одночасно інтелектуальну, гру. Стати знавцем складно, а ось вигравати, роблячи ставки на результати ТВ-Шоу, цілком реально. Що при цьому варто враховувати?

Психологічні аспекти події

За великим рахунком, це й близько не спортивні ставки, а шоу - це не зовсім події зі світу спорту, хай навіть у багатьох є ігровий, змагальний момент. Бажано ставити не навмання, а вивчити учасників та їхні звички, намагаючись зрозуміти, хто з них - "боєць", і боротиметься за успіх, а хто просто розважається. Також досвідчені гравці радять враховувати персону арбітра. У телебаченні правила не такі суворі, і судді можуть на свій розсуд вирішувати у спірних ситуаціях. Це можна зрозуміти, подивившись попередні випуски, до чого суддя більше схильний: буде строгий чи благодушний, швидше симпатизує дівчатам чи лояльніше до хлопців, і тд.

Правила гри знати потрібно обов'язково

Нерідко такі ставки роблять навмання, не розуміючи навіть основних правил. А для успіху треба розумітися на нюансах регламенту. Так що навіть досвідченим бетторам бажано ознайомитися з обраною грою, приділити час, щоб переглянути її випуски, щоб зрозуміти, чим, у тому числі якими негласними традиціями, керуються і учасники, і організатори.

Політичні аспекти

Якщо в шоу бере участь хтось із депутатів тощо, то, найімовірніше, це не швидкоплинний момент. Не для того погоджуються народні обранці приходять на телебачення не для того, щоб зганьбитися, опинившись серед лузерів. Можливо, переможцями їх і не зроблять, але підсуджуватимуть точно, особливо спочатку.

Участь селебрітіс

Приблизно те саме. Втім, на зірок ставити часто небезпечно: вони можуть вередувати, можуть вирішити, що їм набридло.

Граючи на ставках, не забувайте, що це шоу

Роблячи ставку на ТВ-шоу, не забувайте, що воно має розважати. Так що постарайтеся отримати позитивні емоції у будь-якому випадку, навіть якщо парі "згорить".

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.