Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 лютого 2022, 18:32
95
0

Види ставок на настільний теніс

Які види ставок бувають у настільному тенісі?

| Оновлено 11 лютого 2022, 18:32
95
0
Види ставок на настільний теніс

Настільний теніс - досить популярний вид спорту, при чому на різних рівнях. І зараз столи для пінг-понгу можна знайти якщо не у кожному дворі, то точно у будь-якому місті. Але проводяться і професійні турніри, аж до рівня Олімпіади, на що можна знайти лінії ставок у розписі букмекерів, окрім парі на результат зустрічі.

Завжди можна знайти пропозицію на тотали та індивідуальні тотали

Гра в тенісі триає до того, поки хтось із суперників не набере в сеті 11 очок, або, за 10-10, до переваги в +2. Тому експерти радять подивитися перший сет, щоб зрозуміти, на що здатні противники, чи йде рівна боротьба, чи хтось має перевагу. Виходячи з цього, можна прогнозувати, чи багато очок візьмуть опоненти. Як варіант можна брати "ІТ", тобто ставити на те, скільки очок набере за партію (або матч) конкретний гравець. Окремий варіант – "тотали партій". Тобто скільки потрібно буде їх для перемоги, чи буде вона "сухою", чи слабший суперник все ж таки виграє хоча б щось.

Доступні парі на фори

Тут треба вгадати розрив за рахунком. Ставка може бути "плюсовою", на аутсайдера пари, якщо Ви бачите, що він може нав'язати боротьбу, або "негативним", якщо чекаєте, що хтось легко розправитися з опонентом. До речі, фори пропонуються як на цілий матч, так і на окрему партію. Але варто пам'ятати, що той, хто виграв перший сет, може потім трохи зменшити оберти, заощаджуючи сили на вирішальну партію.

Хороші коефіцієнт виставляються на точний рахунок

Букмекери пропонують цілий список різних варіантів, від точної кількості очок у сеті, і до того, яким буде точний рахунок всього матчу. Це досить складно прорахувати, тому можна використовувати варіант із системою, "перекривши" ставками кілька найімовірніших результатів.

У режимі онлайн популярний варіант ставки на те, хто із супротивників візьме наступне очко

Але це парі вимагає максимально швидкої реакції. Настільний теніс у плані динаміки може дати фору будь-якому іншому виду спорту, і розіграші можуть займати буквально секунди. Потрібно встигнути поставити на те, що вибрали, доки це учасник це візьме це очко.

Варто звернути увагу на варіанти "Комбо-вихід"

У цьому треба вгадати як перемогу, і тотал. З першим досить просто: нічиїх немає, і хтось із двох супротивників виграє, тож вгадати не дуже складно. Щоб збільшити можливий дохід, ставку ускладнюють одночасним парі на кількість очок, що у матчі/поєдинку наберуть тенісисти.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті
Теніс | 25 квітня 2024, 16:22 22
Уперше в кар'єрі. Ястремська вирвала перемогу в матчі після 0:6 у 1-му сеті

Даяна дивовижним чином зуміла переграти Еміліану Аранго в Мадриді

Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця
Футбол | 26 квітня 2024, 08:01 6
Новий претендент на Луніна. Легендарний клуб хоче підписати українця

«Мілан» вступив у боротьбу з «ПСЖ», «Баварією» та «Манчестер Юнайтед» за Андрія

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.