Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Іспанія
| Оновлено 06 лютого 2022, 17:03
1262
1

Барселона – Атлетіко Мадрід. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Експерт дав прогноз на матч чемпіонату Іспанії

| Оновлено 06 лютого 2022, 17:03
1262
1
Барселона – Атлетіко Мадрід. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 23-го туру іспанської Прімери «Барселона» - «Атлетіко» Мадрид.

«Прихильників футболу у трансферні вікна цікавлять насамперед переходи футболістів, а не результати матчів. Тому є сенс приділити увагу цьому аспекту.

Залишився в «Барселоні» Дембеле, який міг змінити клубну прописку. Але це не змінило наміру каталонців взяти Обамеянга, який перейшов до «Барси». Обамеянг мав конфлікт в «Арсеналі». А гравець він дуже кваліфікований та забивний. Упевнений, що габонець допоможе і «Барселоні». Він пішов на всілякі поступки, тому що захотів грати в «Барселоні» та навчитися їхньому тонкому футболу. Гроші відійшли на другий план.

Зазначу і те, що «Барселона» орендувала у «Вулверхемптона» свого вихованця Адама Траоре. Він дуже швидкий та реактивний хлопець. За його словами, він завжди мріяв повернутися до «Барси». Тепер Адама потрібно скористатися своїм шансом. Пішов з «Барси» в оренду в «Астон Віллу» Коутінью. Що стосується «Атлетіко», то Тріпп'єр пішов у «Ньюкасл», але прийшов данець Васс із «Валенсії».

Нещодавно «Барселону» очолив Хаві, який взяв курс на своїх вихованців. Цій молоді, яка є в команді, потрібна допомога досвідчених гравців. А вони, слава Богу, є в каталонській команді. Це шикарний воротар Тер Стеґен, Дані Алвес, Жерар Піке, Жорді Альба, Самюель Умтіті, Серхіо Бускетс. І це все футболісти оборонного плану. Фактично, вся оборона у каталонців досвідчена. Це важливо! Вони допоможуть молодій творчій групі атаки творити. Але я виокремлю в «Барселоні» ще Депая, Френкі Де Йонга та Люка Де Йонга. З молоді каталонців виокремлю Гаві, Фаті, Педрі, Ніко, Еззалзулі, Еріка Гарсію, Феррана Торреса, Деста, Араухо. У них ціле сузір'я молодих зірочок! Зрозуміло, що Мессі неможливо замінити. Тому на перший план вийде бездоганна організація гри та колективність зусиль.

У «Барселони» форварди дуже гарного рівня. Їх важливо правильно використовувати у тонкій, ажурній грі «синьо-гранатових». Я впевнений, Траоре та Обамеянг значно посилять атакуючий потенціал команди. Але на це потрібен час та терпіння. На мій погляд, каталонцям також потрібно вирішити проблему надійності командної оборони, бо у недавніх кубкових поєдинках каталонці пропускали по три м'ячі.

Стиль «Атлетіко» Сімеоне кардинально відрізняється від стилю «Барселони». «Матрацники» володіють усіма навичками оборонної майстерності, вміло руйнують творчу гру суперника, добре готові фізично, добре пресингують, швидко переходять з однієї фази гри в іншу. Завжди цікаво дивитись протистояння команд, які сповідують різну футбольну філософію. Особисто мені шанси на перемогу «Барселони» бачаться кращими», - сказав Грозний.

Матч «Барселона» - «Атлетіко» Мадрид відбудеться 6 лютого. Початок зустрічі о 17.15.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

BETWINNER  
  • 2.45
  • 3.24
  • 3.36
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Я був не в курсі, що Барселона та Атлетіко Мадрид грають у чемпіонаті Франції )) Їм, напевно, цікавіше з ПСЖ грати, ніж з Реалом ))