Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 05 лютого 2022, 18:26
12780
9

Урош ВЕЛЕПЕЦЬ: «Це помилки тренерів»

Наставник українських біатлоністок – про виступ підопічних у змішаній естафеті

| Оновлено 05 лютого 2022, 18:26
12780
9
Урош ВЕЛЕПЕЦЬ: «Це помилки тренерів»
Український біатлон. Урош Велепець

Старший тренер жіночої збірної України з біатлону Урош Велепець прокоментував 13 місце у змішаній естафеті на Олімпійських іграх 2022.

«Хиби Семеренко? Гадаю, це помилка тренерів. Пристрілювалися за сильного вітру, він стих. Вона не зрозуміла, куди вистрілила, і це важко було зробити їй самій: коли біжиш, то треба швидко стріляти, часу немає [дивитися, куди вистрілив]. Гадаю, це наша помилка, тому що на пристрілці вітер був інший.

Гадаю, що нам не пощастило. Стріляли з врахуванням сильного вітру, коректували. Спортсмени можуть і самі реагувати, але все ж потрібно було нам раніше продумати. «Пристріляли» Джиму - так вона впоралася, бо прийшла вже наприкінці пориву вітру та й у хлопців було менше проблем. Треба поспілкуватися зі спортсменами та зробити висновки», - сказав Велепець.

Оцініть матеріал
(157)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
hanter83
...так вся країна бачила сьогодні ЩО ЦЕ ПОМИЛКА ТРЕНЕРІВ- пишіть заяви на звільнення,набридло-то лижі,то смазка,тепер пристрілка-що це за виправдання!!
finka13
Ошибка, что вас убогих за наши деньги содержат..
сергей богданов
Что это за цирк? Теперь пристреливались с другим ветром, клоун а не тренер
kaka
Возможно время уйти в отставку.... или словенец так присосался что не оторвать
PUTINHUILO
3,14здец какой-то
А она сама слепой приехала на рубеж,не видела флажков?
Жизнь в биатлоне прожила...
nick07
так "шибка тренера" чи "нам не повезло"?
але враховуючи стабільність "не везло" - то корегування невірне, то змазка, то ще якась фігня, висновок що це все результат помилок тренерського штабу.
Рішення може були лише одне - повним складом на вихід включно з чиновниками федерації
antt
Так дійсно навіть Бьо пішов на коло штрафу. Багато промахувалися. Якщо наші в прийнятних європейських умовах і погано біжать і погано стріляють що говорити коли повітря дуже холодне і вітер. Відповідно помилки ще більше зростають. Але в Семеренко їх надто багато як і в Підручного - який не зміг закрити 5 мішеней з восьми спроб - і одержав штраф. А що буде в особистих гонках - де додаткових спроб не буде.
mb_cdi
Украине ничего не светит на ОИ...от слова совсем!
der_MaiStier
Якщо тренери обирають на олімпійську естафету біатлоністку, яка вже років 5 є жалюгідною (плюс у неї інтелект 5-класника, що робить неможливим адекватне реагування у важких умовах стрільби), то відповідальність виключно на них. Навіщо було натуралізовувати молоду Блашко, щоб так показово її макнути у лайно, віддавши перевагу "пішоходу пенсійного віку". Якщо Блашко нормально виступить у спринті, то всіх, хто приймав рішення про участь Семеренко в цій естафеті, треба відпускати на всі 4 сторони. Бринзака треба виганяти у будь-якому випадку - цей йолоп і далі буде руйнувати український біатлон і везти сюди кацапське сміття