Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 03 лютого 2022, 20:06
2653
0

Брайан РІАСКОС: «Ніколи не було такої довгої відпустки, як у Металісті»

Колумбійський футболіст підбив підсумки поєдинку з «Колубарою» (0:1)

| Оновлено 03 лютого 2022, 20:06
2653
0
Брайан РІАСКОС: «Ніколи не було такої довгої відпустки, як у Металісті»
ФК Металіст. Брайан Ріаскос

Колумбійський легіонер «Металіста» Брайан Ріаскос поділився враженнями від контрольного матчу із сербською «Колубарою» (0:1) та роботи на зборах у Туреччині.

— Брайане, було трохи несподівано побачити тебе на позиції правого захисника. Раніше колись доводилося на ній грати?
— Вперше у житті грав захисником. Звичайно, це незвично для мене, бо я атакувальний футболіст. Але таким було рішення головного тренера, а для мене головне — приносити користь команді. На будь-якій позиції треба викладатись. Коли я отримував м'яч, то все одно біг уперед, намагаючись використати свій сильний бік — швидкість. Я готовий грати і в нападі, і в півзахисті, сьогодні спробував себе захистити. Мені сподобалося.

— Цієї зими ти вперше проходиш збори з «Металістом». Наскільки вони відрізняються від тих, що були в твоїх попередніх командах?
— Скажу так: відрізняється не так робота на зборах, як відпустка перед ними. У мене ще ніколи не було такої довгої відпустки! Раніше я відпочивав 20-25 днів, а цього разу — півтора місяці. Але, головне, є час підготуватися до кубкового поєдинку із «Зорею», який буде 1 березня. А 19 березня відновлюється чемпіонат. Нам потрібно підійти у всеозброєнні до офіційних матчів і показати в них свої найкращі якості.

— Поразка від «Колубари» — перша для команди на зборах. Матч товариський, але все одно, мабуть, трохи засмутилися?
— Програвати завжди неприємно. Хоч би який був матч — офіційний, неофіційний, — хочеться перемагати. Але це збори, на даний момент результат не такий важливий. Рухатимемося далі. Сьогодні у нас теорія, на ній намагатимемося розібрати наші помилки і будемо їх виправляти. У наступному матчі ми маємо бути сконцентрованими з першої хвилини та прагнути перемоги. Тому не засмучуватимемося. Зараз ми ведемо підготовку до кубкового матчу, а потім на команду чекають ще десять матчів у чемпіонаті. Ось де нам буде потрібний результат.

— Вже завтра команда стартує у Winter Cup 2022. Які у тебе очікування від матчу з «Чорноморцем» та турніру загалом?
— «Металіст» у будь-якому турнірі виходить грати на перемогу. Навіть незважаючи на те, що зараз лише підготовчий період. Знаємо, що до «Чорноморця» повернувся тренер, який там уже працював, суперник грає в УПЛ. Але наша команда готова та хоче перемагати. А якщо ми виграватимемо, зможемо претендувати на високе місце у цьому турнірі.

Оцініть матеріал
(19)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.