Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 02 лютого 2022, 21:24
3244
8

Металіст програв Колубарі у товариському матчі

Харківська команда зазнала поразки із мінімальним рахунком

| Оновлено 02 лютого 2022, 21:24
3244
8
Металіст програв Колубарі у товариському матчі
ФК Металіст

Перший контрольний матч у межах другого тренувального збору в Туреччині обернувся для «Металіста» мінімальною поразкою від команди сербської Суперліги «Колубара».

Долю зустрічі, яка проходила у важких погодних умовах (сильний вітер, у другому таймі дощ), вирішив гол 35-річного форварда «Колубари» Деяна Дженича незадовго до фінального свистка.

На 88-й хвилині у сербів пройшов навіс із лівого флангу на ближній кут воротарського майданчика, звідки Дженич головою переправив м'яч у сітку.

«Металіст» — «Колубара» — 0:1
Гол:
Дженич, 88.

«Металіст» (1-й тайм): Рибак, Романюк, Мізюк, Федорів, Траоре, Демченко, Танковський, Балулі (к), Кайдалов, Мурза, Пейшото.
«Металіст» (2-й тайм): Каневцев, Ріаскос, Ралюченко, Сарапій, Дігтяр, Синчук, Чідомере, Касерес, Фомін (к), Харріс, Красніков.
Попередження: Федорів, 21; Танковський, 31; Синчук, 77 - гравець «Колубари», 10; гравець «Колубари», 13; гравець «Колубари», 36; гравець «Колубари», 39

У четвер, 4 лютого, «Металіст» стартує у турнірі Winter Cup 2022. О 19:00 за київським часом розпочнеться матч «Металіста» з одеським «Чорноморцем». У прямому ефірі поєдинок покаже телеканал «Футбол 1».

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Vladdal
Интересно, кто-нибудь из оставивших тут свои комменты игру смотрел?
Я смотрел. Сербы очень редко за центр поля переходили. Металлист, соответственно, доминировал на протяжении всей игры.
Счёт не в пользу? Да кому нужен счёт в тренировочной игре? Тем более, если на поле было несколько футболистов даже не второго, а третьего состава да пара новичков, которые ещё не знают что делать и куда бежать.
zzg77
Сразу видно, что Металлист готовится в Лигу Чемпионов!!!
Kovalchuk
Подвели президента,а он кричал победы победы победы
ua_rem
Если тренера достаточно профессиональны и грамотно извлекают уроки из проведённых игр, то любой результат на сборах пойдёт в плюс клубу в последующих играх. Это я сказал очень обобщенно, сборы и подготовка к сезону ещё не закончились,, время пока есть. Команда точно пока выглядит слабее  её же уровня ноября прошлого года. Я понимаю, что состав активно разбавляют ДЮСШ, который усложняет задачу  на поле для игроков основы. Так что - Вся надежда на тренеров, надеюсь, они знают, что делают. Хотя, в очередной раз не могу удержаться, не сказав о явно различимой на общем фоне слабости вратарской линии основы образца прошлого года.
JohnDoe
Кому не нравится болейте за ноунейм 1925
potemkin78
не ну по любому они подвинут ДК со второго места. и ваще бразил мало. и Краснику мало времени дали