Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 02 лютого 2022, 00:42
6137
10

Ігор ЦИГАНИК: «Шевченку була цікава Польща, але у Дженоа відморозилися»

Андрій Шевченко не домовився з Грифонами

| Оновлено 02 лютого 2022, 00:42
6137
10
Ігор ЦИГАНИК: «Шевченку була цікава Польща, але у Дженоа відморозилися»
Getty Images/Global Images Ukraine

Журналіст Ігор Циганик розповів про те, що керівництво «Дженоа» взагалі не йшло на контакт з тренером Андрієм Шевченком щодо розриву контракту.

Шевченко хотів працювати зі збірною Польщі, але італійський клуб відмовився.

«Була серйозна пропозиція з Польщі. Шевченку було це цікаво, але були нюанси – це поведінка «Дженоа». Там взагалі не йдуть на контакт з приводу розриву контракту. На цей момент у Шевченка головне питання – вирішити стосунки з «Дженоа».

«Наразі там просто «відморозилися». Є такі клуби в Італії. Йому потрібно вирішити питання з «Дженоа».

«В Італії ЗМІ підтримують Шевченка, він має хорошу пресу. Думаю, він матиме пропозиції і в Італії, і в інших країнах», - сказав Циганик.

Оцініть матеріал
(65)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Serhii P.
Циганик, не пиши дурниць: якби Шевченко відмовився від компенсації, "Дженоа" з радістю б погодився. А Шева хоче і рибку з'їсти, і ...
PFCLviv
Пазік пролетів з Польщею, бо Пазік в корєшах з Абрамовичем. Поляки такого не люблять.
Дженоа з радістю б позбулася Пазіка але Пазік дійсно хитровимаханий, хотів і бабки Дженоа і бабки польські!
Муґунот Уух
раз ему так интересно, то разошелся бы по нулям с Генуей.
antt
Можна повірити що Шевченко хотів тренувати збірну Польщі, це ж не якогось аутсайдера тренувати (хоча на цьому Євро були такі команди як Словакія, Австрія, Македонія якими скоріше футбольшими важко було назвати), але він і хотів напевно дуже сильно в серії А попрацювати, тому погодився на Дженоа. Але результат в останньому випадку уже відомий, а із Польщею скоріше був би такий самий. Суто математично шанси кожного претендента на мундіаль в плейоф від Європи лише 25%. Так для чого було би давати шанс Шевченку щоб він провалив плейоф, а якби і вийшов то готував би поляків до чемпіонату світу?! Я думаю це б було непростою задачею, тому не знаю для чого б це було довіряти нашому відомому екс-футболісту. А те що він мав добру пресу в Італії то хотілося б перевірити таке твердження, хоча якщо це відголоски колишньої гри в Мілані то в це можна повірити, але вболівальники напевно як і керівництво клубу іншої думки.
antt
Ну просто виграти в когось в серії А, то це дуже сумнівне задоволення. Напевно не для того його призначали. До Шевченка у Дженоа була серія 5 нічиїх як мінімум і клуб був на останньому місці що забезпечує збереження в серії А. Після Шевченка клуб опинитися на передостанньому місці - тому краще б він продовжив цю серію із 5-6 нічиїх і клуб би не заповз так далеко вниз.
ALM
А как же "порешать" вопрос через мафию, т.е. через Берлускони?
Face Control
Журналист Игорь Цыганык
————————————
Bibenco
Дженоа не даёт проявить Шевченко свой тренерский талант. Смешно.
Жадность фраера, спасла сборную Польши.
Віталій Ткачук
Шеві просто потрібно було виграти хоч в когось в Серії А. Виграй він дербі в Сампи, чи хоч в Спеції, працював би далі. Тренер він ніякий, добре що хтось підказав, що не треба лізти в Польщу, бо провал в матчі з пацакстаном не лише б поставив кар'єру під знак питання, а могли яйцями, чи чимось важчим, закидати не лише в нас.