Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 23 лютого 2022, 17:23
2513
4

У Польщі не всі впевнені щодо Шевченка: «Навіщо нам іноземний тренер»

Думка Гжегожа Лято та Каміла Косовськи

| Оновлено 23 лютого 2022, 17:23
2513
4
У Польщі не всі впевнені щодо Шевченка: «Навіщо нам іноземний тренер»
Getty Images/Global Images Ukraine

Гжегож Лято, колишній президент Польського футбольного союзу, не розуміє, навіщо розглядається кандидатура Андрія Шевченка на посаду тренера збірної Польщі.

«Шевченко? Я цього взагалі не розумію. У нас що, закохалися в іноземних тренерів? Якщо брати іноземця, то топ-рівня, як це роблять клуби АПЛ. Але ми не маємо грошей на такі зарплати. Збірну має очолити поляк. Якщо подивитися на історію нашої команди, то найкращі результати були за польських тренерів», - вважає Лято.

Такої думки дотримується Каміль Косовськи, колишній гравець збірної Польщі. Він не вважає, що слід запрошувати Шевченка після невдалого досвіду з іноземцем Пауло Соузою.

«Шевченко не кращий і не гірший за Соузу. І не має великого досвіду. Не знаю, що може дати збірній. Шевченка звільнили з «Дженоа» через 11 матчів», - сказав Косовськи.

Очікується, що тренера збірної Польщі буде оголошено 31 січня.

Оцініть матеріал
(30)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
nivava
Нарешті почули здоровий глузд.
Ще залишились у Польщі розумні люди...
kaka
практически мордва обеспечена огромным преймуществом-вы еще тренера назначьте прямо перед игрой-чтоб было на кого свалить
Lev4455
Брати-поляки мені шкода вашу збірну. Цей Курвалевський знищить вас. Яким місцем ви думаєте?
Владимир Копяк
Происходит то, о чем я говлрил все эти дни - наши журналисты уже назначили Андрюшу на должность главного тренера сборной Польши, так сказать, без него его женили... Оказывается, поляки так не думают, есть там, конечно, и полные глухари в федерации, но есть и умные функционеры, которые прекрасно знают, что из себя представляет этот неуч, который разговаривает с орфографическими ошибками, я уже не говорю, что он по украински вообще не способен и пару слов связать...А тут еще польский надо учить, а это вообще из области фантастики. Я думаю, что через несколько дней мы узнаем, что Андрюша уйдет в творческий многомесячный отпуск.... Поляки все таки не конченные лохи...