Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 21 сiчня 2022, 12:04
35760
20

Екс-тренер Кличка: «Усик каже неправду. У США він нікому не був потрібен»

Сергій Городнічев прокоментував слова українця щодо початку своєї кар'єри

| Оновлено 21 сiчня 2022, 12:04
35760
20
Екс-тренер Кличка: «Усик каже неправду. У США він нікому не був потрібен»
Getty Images/Global Images Ukraine

Колишній член тренерського штабу Володимира Кличка, Сергій Городнічев висловився про чемпіона світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександра Усика.

Раніше чемпіон розповів, що не поїхав до США на початку своєї кар'єри через дружину, Городничов засумнівався у цьому, заявивши, що Усік каже неправду.

«Це повна маячня. Покажіть мені дівчину чи дружину, яка б не хотіла жити в Америці, маючи відомого чоловіка-спортсмена, який зароблятиме мільйони.

Як ви вважаєте, правду він розповів? Коли він приїхав до Америки з Ломаченком, Василеві запропонував контракт Боб Арум, а Усику ніхто нічого не пропонував. Він розповідав, що йому пропонували. Може, й пропонували, але чому ти не лишився там? Пропонують – залишайся.

Це свідчить про що? Що він каже неправду. Все, що відбувалося в Америці, говорить про те, що на той час він там був нікому не потрібен», - сказав Городнічев.

Читайте також: УСИК: «Я дуже багато грошей втратив через свою позицію, але я не шкодую».

Оцініть матеріал
(315)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 20
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Oleksandr Kelym
Городнічев - типове українське патякало: що йому здається - те й намагається видати за правду! Це він сам готовий за гроші поперти в Америку чи будь куди - і він думає, що і всі люди такіж меркантильні!
Типове совкове ЧМО !
vitaha33
Ну не всі хочуть жити в Америці. Якщо маєш гроші, то і в Україні непогано
johndow
Чого це тренер накинувся так… чи Усік не поділився славою та грошенятами? Виглядає дуже не гарно і не по-чоловічому таке накидання гівна на вентилятор
gusev80 .
Здесь вопрос очень простой.
когда ты жалкое говно по имени Сергей Городничев, не нужное ни в одной стране, ты можешь фантазировать как бы ты куда-то поехал, даже дупло с радостью подставил бы, только оно никому не нужно.
А когда ты востребованный специалист и тебя приглашают в разные страны, а ты такой крутишь носом "вот в первую очередь я бы не поехал в Германию и Швецию, вот потому...", то вот если тебя будет слушать такое гомнецо как городничев, то он не поверит, мол как же так. ...
как говорится, два мира, две разных жизни.... ниче тут не поделаешь и не докажешь...
Viktorrrr
Именно тот момент когда лучше промолчать чем говорить. Где пруфы? Почему свои домыслы выдаёт за действительность? Складывается такое ощущение, что он за бабки, и жизнь в штатах, мать родную готов продать. Чем плоха Усику жизнь в Украине? Он не бедный человек, спортивная карьера складывается просто отлично, семейная жизнь тоже. Побольше бы ему уважения со стороны самих Украинцев и было бы вообще топ, прославляет Украину на весь мир, формирует информационную повестку в мировых СМИ, а горячие головы дома гнобят.
zack1976
Ясен пень, Усик был никому не нужен... В сем нужен Городничев
MatveyKalinin
А где кровь, с дырки в голове?
Женя Матийчук
Городнічев лунь і ніяким тренером Кличка він не був. Його запросили в табір Володі щоб підшукував спаринг партнерів. Підгорае в нього знатно
Балабольченко Ломпаченко
Мужик красава, правду-матку рубит. Чем больше нас, тем меньше их!
Артем Дима футболист
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Владимир Копяк
Для Усика жить в США - нонсенс.Гундяев просто не позволит своей шестерке увильнуть в сторону с расейской тропы... Меня не покидает предчувствие, что этот ватник со временем переберется в расею...