Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 19 сiчня 2022, 22:46
11351
27

УСИК: «Я дуже багато грошей втратив через свою позицію, але я не шкодую»

В українського боксера неоднозначна репутація

| Оновлено 19 сiчня 2022, 22:46
11351
27
УСИК: «Я дуже багато грошей втратив через свою позицію, але я не шкодую»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Український чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF у надважкій вазі Олександр Усик зізнався, що не має рекламних контрактів в Україні через свою позицію.

«В Україні я не маю рекламних контрактів, але ми спілкуємося зараз. Іноді від рекламних контрактів одержують більше коштів, ніж від спорту. Ситуація така, що з хейтом і цим поділом, нерозумінням багато контрактів пішло, багатомільйонних контрактів. Вони просто відхилилися, відмовились. Наприклад, ти там політично висловлювався.

Досить багато грошей я втратив через свою позицію, але не шкодую про це. Гроші – це, напевно, найлегший ресурс, який можна заповнити», – сказав Усик.

Раніше Усик розповів, чому не перебрався до США. Був контракт із промоутером.

Оцініть матеріал
(114)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 27
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BaZia
Ти не шкодуєш тому що скрєпний росіянський мір тобі ближчий. Колись був українським козаком, а став боксером з "неоднозначною" репутацією.
Свій для #какаяразніца і чужий серед українців.
kh_ua
такие как имбецил кива или рабинович ватничают за деньги оккупантов, а усик наоборот - приплачивает за то, чтобы ватничать. Ну успехов, хехе
justhateme
Цікаво, хоч в такому випадку він проаналізує чого всі вважають що щось не так з його позицією?
PFCLviv
Обережно ватнік алєсандр!
kh_ua
кстати, может поэтому Усик последнее время как-то притих насчет "братского народа" и всей прочей ватной дичи? Может заметил, что ватнизм дорого ему стоит и поэтому лучше пока чуть помолчать.
Bibenco
Сашко лукавит. Когда надо было получить бой с Джошуа, то быстро вырядился заморским клоуном-маньяком, и показушная набожность не стала препятствием. А за политическую позицию, скорее всего получает солидную компенсацию, даже большую чем мог получить от рекламы.
kh_ua
я уверен, что ломаченко его ватнизм стоит еще дороже, но он об этом молчит. Ну пусть молчит. В частности, у него почти не осталось украинских болельщиков в Штатах, ему тяжело заполнить зрительный зал, а это все деньги от билетов и продаж прав на трансляцию. С ним драться никто не хочет - его бои не имеют зрительского интереса даже среди соотечественников.
bullyUA
Стерненко все разложил про Усика по полочкам.
https://youtu.be/uyXom1T65Cg
Сергей Маверик
https://www.youtube.com/watch?v=hLSlcINXjv0&t=513s они реально обсуждаю ядерную войну, и ты Саша за этих больных, готовых уничтожить Украину и весь мир? Это федеральный канал, который многие в России проглатывают и сжимаю кулаки!