Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Італії
| Оновлено 14 сiчня 2022, 02:37
4247
2

Мілан – Дженоа. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч Кубка Італії

| Оновлено 14 сiчня 2022, 02:37
4247
2
Мілан – Дженоа. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/8 фіналу Кубка Італії «Мілан» – «Дженоа».

«Мілан», який бореться за Скудетто, приймає «Дженоа» нашого Андрія Шевченка. Генуезці виборюють збереження прописки в еліті італійського футболу. Не можна забувати, що Андрій Шевченко протягом кількох років дуже успішно виступав за «Мілан», виграючи з «россонері» всілякі трофеї. Зараз, як тренер «Дженоа», Шевченко повертається на «Сан-Сіро», щоб у кубковому матчі спробувати у разі успіху зняти весь негатив, який обрушився на команду та на тренерський штаб.

З позиції тренера можу зазначити, що це проходить кожен тренер. Просто не кожному тренеру ЗМІ приділяють стільки уваги, скільки вони приділяють Андрію Шевченку. Чому? Тому що він володар «Золотого м'яча», який ще недавно очолював збірну України. Він перший український тренер, який очолив команду італійської Серії А. Я особисто уявляю, як почувається Андрій, тренерський штаб та футболісти. У своїй тренерській практиці я неодноразово стикався з такою ситуацією у різних країнах та різних командах, коли йде тотальний пресинг з боку фанатів, керівництва клубу, ЗМІ, експертів, аналітиків тощо.

Це нормально, тому що це є невід'ємною частиною нашої тренерської професії. А як почувається дворазовий переможець Ліги чемпіонів «Особливий» Жозе Моурінью, «Рома» якого вела 3:1 та програла «Ювентусу» 3:4? А яке Зінедіну Зідану, який виграв з «Реалом» три Ліги чемпіонів поспіль, але був звільнений з ініціативи клубу? А тренерська чехарда у «Барсі»? Та й у тій же Італії зміна тренера – звичайне явище. У нашій професії необхідне розуміння, що пріоритетом є результат та думка власників клубу. Від любові до ненависті один крок. Ось якщо зараз «Дженоа» обіграє «Мілан», всі будуть щасливі. Припиниться критика і співатимуть хвалебні оди футболістам та тренерам генуезької команди. Тренер, який з гідністю, проходить у своїй кар'єрі цей складний період, отримує необхідне загартування, яке надалі допоможе йому завоювати титули та вирішувати найсерйозніші завдання.

Так, «Дженоа» напередодні поступився своєму прямому конкуренту «Спеції», за яку грає український півзахисник Віктор Коваленко. На жаль для генуезців, вони поступилися у цьому матчі, ускладнивши собі вирішення завдання на сезон, а саме збереження прописки у Серії А. Але це футбол!

Думаю, у найближчих трьох матчах ми побачимо зовсім інший «Дженоа» - у кубковому матчі з «Міланом» та у поєдинках Серії А з «Фіорентиною» та «Удінезе». Ми побачимо агресивний, злий, непоступливий, такий, що пресингує і максимально реалізує створене, «Дженоа».

У Серії А немає поганих та посередніх футболістів. Вони всі вміють грати у хороший футбол, захищаючи кольори своїх національних збірних або будучи кандидатами у ці збірні. Дуже важливий мікроклімат колективу, бажання та можливість реалізувати свій чималий потенціал. Я невиправний оптиміст, що ви знаєте, читаючи мої прогнози. Я впевнений у позитивному вирішенні всіх турнірних завдань генуезцями! Також я бажаю успіху «Дженоа» у кубковому поєдинку, що психологічно допоможе команді», - сказав Грозний.

Матч «Мілан» – «Дженоа» відбудеться 13 січня. Початок зустрічі о 22.00.

BETWINNER  
  • 1,32
  • 5,33
  • 9,94
Сделать ставку Зробити ставку
Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
В'ячеслав Грозний
Оцініть матеріал
(18)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Скаути Ювентуса переглядатимуть гравця Шахтаря. І мова не про Судакова
Футбол | 19 березня 2024, 12:05 3
Скаути Ювентуса переглядатимуть гравця Шахтаря. І мова не про Судакова

Представники туринців можуть відвідати фінальний поєдинок плей-оф Євро заради Сікана

Премія, через яку гравці Зорі розпочали бойкот, не прописана у контрактах
Футбол | 19 березня 2024, 06:48 8
Премія, через яку гравці Зорі розпочали бойкот, не прописана у контрактах

Нещодавно лідери луганського клубу відмовились грати проти «Динамо»

Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
VikyKrasotulechka
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Bandera
Мілан - Дженоа : 5 - 0.