Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок Англії
| Оновлено 11 сiчня 2022, 18:42
9509
9

Миколенко прокоментував свої дії у дебютному матчі за Евертон

Віталій зізнався, що дуже нервував у перші хвилини

| Оновлено 11 сiчня 2022, 18:42
9509
9
Миколенко прокоментував свої дії у дебютному матчі за Евертон
ФК Евертон

Український легіонер «Евертона» Віталій Миколенко прокоментував дебют у складі клубу Ліверпуля.
 
«Я не дуже задоволений своєю грою в перші пару хвилин, бо сильно нервував. Але потім я відчув підтримку своїх партнерів по команді, які справді допомогли мені зосередитись на грі. Вони зробили все можливе, щоб допомогти мені. Вони надавали величезну підтримку всіма можливими способами до і під час гри, і це мотивувало мене робити все можливе та грати ще краще.
 
Фанати були неймовірні. Вперше в житті мені довелося відчути таку підтримку. Під час мого першого візиту на «Гудісон Парк» [щоб подивитися гру «Евертона» у Прем'єр-лізі проти «Брайтона» наступного дня після переходу] я був вражений. Але було неймовірно отримати таку підтримку у виїзному матчі. Я дуже вдячний уболівальникам, які так добре мене зустріли та підтримували команду до фінального свистка.
 
Це була дуже важлива перемога, нам вдалося пройти до наступного раунду, було чудово виграти свою першу гру. Я дуже радий бути тут та зіграти свій дебютний матч у Кубку. Я дуже радий, що команда перемогла, і хочу скористатися цим шансом, щоб подякувати всім уболівальникам, які підтримували нас до останніх секунд.
 
Бути тут – приголомшливо. Я мав можливість потренуватися з командою минулого тижня, але два тижні до цього я взагалі не тренувався. Моя остання гра була близько місяця тому. Було досить складно повернутися до гри, особливо з новою командою, але я сподіваюся, що у мене все вийшло», – сказав Миколенко.
 
Зазначимо, що українець провів 120 хвилин у зустрічі 1/32 фіналу Кубку Англії проти «Халл Сіті» (3:2).

Оцініть матеріал
(64)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 9
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Bibenco
Бенитес экстремал ещё тот. Миколенко провёл всего одну тренировку с командой, в новой стране, без знания языка, и сразу в бой на полную.
Похоже, что у Виталия большой запас прочности и потенциала.
bonv
Успішної тобі гри Миколенко!
Доброгорский Юрий
С нетерпением жду субботнего матча Норвич - Эвертон.)
antt
З корабля на бал - що називається. На другий день нового року переїзд в Англію, а після закінчення наших різдвяних свят вже гра в англійському кубку. Головне щоб це не був досвід Трубіна, але Евертон це не Реал, він не єдиний захисник в команді, захист якої власне і слабка ланка. Тому можна було з новобранцем проекспериментувати в кубку із клубом нижчого дивізіону. Хоча так як він переходив можна було подумати що він зірка рівня Шевченка (чи Реброва), який уже веде тепер зворотній відлік своїй тренерській кар'єрі в Італії, на відміну від Миколенко який свою починає і дуже короткою вона не може бути. Але Довбик також із Черкас, і в нього в Данії не все пішло,зробив камбек до України, хай він тепер головна наша зірка УПЛ.
ENJOY--
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил