Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Італія
| Оновлено 06 сiчня 2022, 19:49
1793
3

Мілан – Рома. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії

Чи зможуть підопічні Моуріньйо відібрати очки у одного з лідерів Серії A

| Оновлено 06 сiчня 2022, 19:49
1793
3
Мілан – Рома. Прогноз та анонс на матч чемпіонату Італії
Getty Images/Global Images Ukraine

У четвер, 6 січня, у Мілані на стадіоні «Сан-Сіро» відбудеться матч 20-го туру чемпіонат Італії, в якому «Мілан» прийме «Рому». Стартовий свисток у поєдинку прозвучить о 19:30 за Києвом.

«Мілан»

 

«Мілан» більшу частину сезону перебуває в топі Серії А. Але останні тури підопічні Стефано Піолі трохи зменшили оберти і відпустили «Інтер» вже на чотири очки. В останньому матчі «россонері» здобули впевнену перемогу над «Емполі» (4:2). До цього команда не змогла обіграти «Удінезе» (1:1) та поступилася «Наполі» (0:1). Цього сезону «Мілан» зазнав трьох поразок у чемпіонаті, окрім «Наполі» були невдачі з «Фіорентіною» (2:4) та «Сассуоло» (1:3) - далеко не найгрізніші суперники.

Для «Мілана» матч із «Ромою» дуже важливий. На своєму полі «россонері» не програють римлянам із жовтня 2017 року. Незважаючи на успіх із римлянами, «Мілан» не є дуже успішною домашньою командою. Підопічні Піолі є сьомою командою у чемпіонаті за результатом на своєму полі, тоді як на виїзді «Мілан» став другим клубом, якому вдалося здобути 17 перемог.

«Мілан» пропускає в домашніх матчах досить часто: у всіх домашніх матчах з початку листопада, крім гри з «Салернітаною».

«Рома»

 

У «Роми» незважаючи на зміни складу чи тренерського штабу, відбувається класичний сезон. Під керівництвом Жозе Моуріньйо римляни знаходяться у верхній частині турнірної таблиці, але реально претендувати на лідерство не вдається. Вже зараз римляни відстають від першого місця на 14 очок. Тому головною метою команди Моуріньйо буде боротьба за зону Ліги чемпіонів.

Місяць тому «Рома» зазнала двох поразок поспіль від «Болоньї» (0:1) та «Інтера» (0:3). Закрити ці поразки римленя змогли вже у наступних турах серією із трьох матчів без поразок. На цей момент в активі команди дві перемоги (2:0 зі «Спецією», 4:1 з «Аталантою»), а також нічия з «Сампдорією» (1:1).

Прогноз на противостояння

 

Ми вважаємо, що у цьому матчі перемогу команди зіграють унічию. Нашою ставкою буде позиція – X з коефіцієнтом 3.60 по лінії Parimatch.

Орієнтовні склади

 

«Мілан»: Меньян – Флоренці, Томорі, Романьолі, Ернандес, Бакайоко, Тоналі, Міссіас, Діас, Селемекерс, Ібрагімович.

«Рома»: Патрісіу – Кумбулла, Манчіні, Ібаньєс, Карсдорп, Верету, Крістанте, Пеллегріні, Віна, Дзаньоло, Абрахам.

 

6 січня, четвер

«Мілан» - «Рома»
Мілан. Стадіон «Сан-Сіро». 19:30
ТБ-трансляція – MEGOGO
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
wartaan
к сожалению милану везет мощно и судейки подмогают, у моуриньо очень мало шансов, но будем держать кулачки за волков, чудо один забить и неипропуститью моур умеет ставить автобусы, троллейбусы, трамваи и прочий электрофарэз))) цацаулло - дженоа - там грек цколупидез такое вытворяет, как наш ондруша в лучшие годы!!!