Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

УХЛ
|
3485
8

Георгій ЗУБКО: «Усі маски було скинуто. Ми проходимо процес очищення»

Президент ФХУ прокоментував розкол в українському хокеї

Георгій ЗУБКО: «Усі маски було скинуто. Ми проходимо процес очищення»
ФХУ. Георгій Зубко

Президент ФХУ Георгій Зубко прокоментував ситуацію в українському хокеї.

«Ми бачимо, як ведуть себе опоненти. Опоненти навіть не Федерації, а українського хокею загалом. Вони роблять все, щоб гра в нашій державі була схожою на руїну. Так звані комічні проекти під назвою «суперліга», як не крути, відібрали в нас частину команд і хокеїстів. Поки окремо взята особа вдовольняє свої особисті амбіції, ми повинні приймати виклики і рухатися далі. У цьому чемпіонаті бере участь п’ять команд, а до нового ми вже ґарантовано готуємо три нових колективи. Анонсувати ні назв, ні дислокації нових клубів не буду, бо ворог веде щоденну деструктивну діяльність не лише з потенційними учасниками Української хокейної ліги, а й із власниками існуючих клубів. До початку наступного сезону – вісім місяців. Зараз ліпше промовчати, щоб не залучати до «бойових» дій людей, які мають намір грати в чесний хокей. Епоха, коли в національному чемпіонаті робилися привілеї для окремих учасників, закінчилася. Тепер усі суперники будуть у рівному становищі.

Ми ведемо щоденні перемовини з керівниками облдержадміністрацій, представниками приватного бізнесу, щоб команд в Україні стало якомога більше. Так, треба визнати, що ми втратили боєздатні команди і сильних хокеїстів. Не зі своєї вини. Вони самі зробили свій вибір. Але на тому світ клином не став. Будемо рухатися далі і створювати якісний хокейний продукт без участі людей, діяльність яких обмежується особистими, а не національними інтересами. В 2021 році всі маски були скинуті. Кожен бажаючий міг переконатися, хто бажає розвитку, а хто руйнує усе, починаючи від національної збірної, продовжуючи внутрішнім чемпіонатом і завершуючи кар’єрами окремо взятих гравців. Ми проходимо процес очищення».

Оцініть матеріал
(33)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Score Pion
Скільки б часу не пройшло і скільки було б зроблено коментарі певних таваріщей артьомов не змінилися б і не зміняться...
Roman GriM
Сєпар артьомка, так Зубко президентом ФХУ став минулого року. Для чого ти це перднуло: "ФХУ уже лет 20 реконструируют Авангард а Киеве" ?
Turnok
Колесников удовлетворяет личные амбиции, а разве сам Зубко - нет? Перевод УХЛ под ВХУ - это тоже личные интересы.
Roman Zhyshkovych
Два ватні дурні хочуть правити балом, а страждає весь хокей. Коли вже нарешті зубков і боря вгамують свої амбіції.
Artyom_I
Что Зубко сделал для хоккея? Он вложил свои личные деньги в хоккейную команду? Построил за личный счёт хоккейную арену? Кроме как пустой болтовни своим языком ничего ни сделал для развития хоккея а Украине.
ФХУ уже лет 20 реконструируют Авангард а Киеве