Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 21 грудня 2021, 16:17
1519
3

Леонід КУЧУК: «Ніхто не припускав, що ми матимемо так багато втрат»

Наставник «Руха» розповів про першу частину сезону

| Оновлено 21 грудня 2021, 16:17
1519
3
Леонід КУЧУК: «Ніхто не припускав, що ми матимемо так багато втрат»
ФК Рух. Леонід Кучук

Головний тренер львівського «Руха» Леонід Кучук підбив підсумки першої половини сезону для своєї команди.

«Ми намагатимемося підвищувати свій рівень разом. Ця робота пов'язана з багатьма керівниками клубу, з багатьма тренерами, футболістами. Їм треба розуміти, що ти маєш розвиватися. Тут побудована чудова структура, яка повинна рухати тебе далі, підштовхувати. Не треба думати, що у нас тут все є, я навіть на цьому не зациклююсь. Краще б у мене було менше, але продуктивніше. Тому зараз ми маємо спрацювати дуже якісно та розуміти, що ми ще нічого не зробили, а зробити потрібно дуже багато.

Якщо ти зупинишся і подумаєш, що ти класно граєш або тренуєш, то це вже все, треба закінчувати. Ми ще нічого не зробили. Зробимо тоді, коли наші вихованці славитимуть футбольний клуб «Рух».

Напевно, ніхто не припускав, що протягом сезону ми матимемо так багато втрат. Ніхто не міг подумати, що з такими величезними проблемами ми хоч якось триматимемося на плаву. Ми змінювали позиції багатьом футболістам. В останньому матчі можу відзначити всю команду, тому що інтенсивність гри дозволила нам нівелювати наші проблеми. Уміння тримати інтенсивну гру, збільшити кількість швидкісних відрізків та виграних єдиноборств дозволило нам триматися на плаву», — сказав Кучук.

Після 17-ти зіграних турів «Рух» посідає 11-е місце в УПЛ, маючи в активі 18 очок за різниці забитих та пропущених м'ячів 16-21.

Оцініть матеріал
(12)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ILUZIONIST
Если не предполагаешь, значит меняй работу