Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Англія
| Оновлено 19 грудня 2021, 18:28
2018
1

Тоттенхем – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз спеціаліста на матч 18-го туру АПЛ

| Оновлено 19 грудня 2021, 18:28
2018
1
Тоттенхем – Ліверпуль. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного
Getty Images/Global Images Ukraine

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 18 туру Прем'єр-ліги Англії «Тоттенхем» – «Ліверпуль».

«Шпори» з приходом у листопаді іменитого італійця Антоніо Конте якісно змінилися у кращий бік. Але через коронавірус «Тоттенхем» у грудні зіграв лише два матчі. Це були два домашні поєдинки, які лондонці виграли. 2 грудня «Тоттенхем» обіграв «Брентфорд» (2:0), а 5 грудня був переможений «Норвіч» (3:0). Лондонці не грали матч Ліги конференцій з «Ренном», а також поєдинки АПЛ із «Брайтоном» та «Лестером».

«Ліверпуль» перебуває у чудовому ігровому тонусі, штампуючи одну за одною перемоги. Вже вісім поспіль перемог у них у всіх турнірах. Лише на одне очко «мерсисайдці» відстають від лідера АПЛ «Ман Сіті», поступившись у 17 турах лише одного разу та забивши найбільше м'ячів у Прем'єр-лізі, а саме 48! Ого! Пристойно! Це майже три голи за матч. «Ліверпуль» демонструє свою фірмову клоппівську гру. Вони шикарно пресингують, чудово готові кондиційно, дуже багато створюють і якісно діють на завершення.

Команда Конте забила втричі менше за «Ліверпуль», а саме всього 16 голів. Тут цілий комплекс причин, що потребує окремого аналізу. Я б відзначив одну з основних причин. Це не перехід у «Ман Сіті» їхнього лідера та капітана Харрі Кейна за величезні гроші. Так іноді буває у колективі. Змінилася емоційна складова у гірший бік, що одразу ж вплинуло на всі процеси. Кейн не забиває. І не було отримано певних грошей, на які можна було взяти певну кількість футболістів у всі лінії. Тому потрібно робити правильні кроки на користь спільної справи.

При всій повазі до «шпор», їхніх лідерів, амбіцій Антоніо Конте, на сьогоднішній день зіграти на рівних із «Ліверпулем» у них ніяк не вийде. Червона ліверпульська машина проходить катком по всіх суперниках. Тому я не сумніваюся у їхній перемозі», - сказав Грозний.

Матч «Тоттенхем» - «Ліверпуль» відбудеться 19 грудня. Початок зустрічі о 18.30.

В'ячеслав Грозний – відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

Даний прогноз є думкою експерта і не гарантує виграшу в букмекерській конторі.
Оцініть матеріал
(13)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
zzg77
Ошибочка вышла!!!!