Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 16 грудня 2021, 23:11
2902
0

Шахтар отримав два гранти від УЄФА

Донецький клуб сприятиме розвитку дитячого футболу

| Оновлено 16 грудня 2021, 23:11
2902
0
Шахтар отримав два гранти від УЄФА
ФК Шахтар Донецьк

Дві заявки Shakhtar Social опинилися серед 67 проєктів, підтриманих UEFA Foundation for Children.

Результати щорічного конкурсу було оголошено наприкінці листопада на засіданні опікунської ради UEFA Foundation for Children за участю президента УЄФА Александера Чеферіна. На розгляд ради було подано 1 227 заявок з усього світу.

– Отримання грантів від UEFA Foundation свідчить про те, що до нас як фонду є довіра з боку партнерів. Це не може не тішити. Однак найголовніше, завдяки грантам ми зможемо реалізувати нові проєкти з користю для дітей, – зазначила директор Shakhtar Social Інна Хмизова.

Футбол для дітей з інвалідністю

Перша програма – зробити доступним футбол для 180 дітей з інвалідністю в 6 містах України та навчити 50 тренерів особливостей інклюзивного футболу. Проєкт включає також проведення регулярних футбольних занять і майстер-класів для дітлахів. Мета ініціативи – створити сприятливі інклюзивні умови для розвитку спорту, й футболу зокрема.

Вуличні турніри в Києві

Друга програма – це Community Champion, організація соціальних вуличних футбольних турнірів у Києві для дітей віком від 7 до 15 років. Проєкт триватиме два роки. Мета його – розвиток і популяризація соціальної інклюзії, здорового способу життя, толерантності, волонтерства, а також залучення батьків і місцевих спільнот. Проєкт реалізовуватиметься за підтримки European Football for Development Network (EFDN) і клубів з Нідерландів, Болгарії, Греції, Угорщини, Великої Британії та Іспанії.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.