Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 14 грудня 2021, 13:22
2431
7

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Селезньова почали цькувати, це низько»

Фахівець підтримав нападника «Минаю»

| Оновлено 14 грудня 2021, 13:22
2431
7
Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «Селезньова почали цькувати, це низько»
ФК Минай. Михайло Кополовець

Колишній спортивний директор «Минаю» Михайло Кополовець прокоментував скандал навколо Євгена Селезньова, який погрожував журналісту Андрію Сеньківу.

ВІДЕО. Я тобі таких лящів надаю! Селезньов з матюками погрожував журналісту

«Мені здається, що журналіст не може так поводитися. Людина записала всю розмову і опублікувала в мережі. Таким чином він підставляє всіх журналістів. Навіть я зараз, коли розмовлятиму з журналістами, боятимуся, щоб мене ніхто не записав і не виклав. До такого рівня не можна опускатись. З боку журналіста, це низько.

Скандал почався через те, що про Женю написали неправду, ніби він вносить дисбаланс у роздягальні «Миная». Тут журналіст сам провокує конфлікт. На мою думку, на Селезньова почалося просто цькування. Щодва дні про нього виходить новина.

Це все просто емоції, коли він почав кричати на молодого Кобака. Таке у кожній команді буває. Загляньте з камерою в роздягальню, ви побачите різні моменти. Буває, що пацани між собою сваряться та розмовляють матюками», - сказав Кополовець.

Оцініть матеріал
(37)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 7
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
u6464u
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
PUTIN-HUILO
Михасику, журналіст виконав свою роботу. І виконав її якісно.Адже він показав суть публічної людини,якою є професійний футболіст.Суть конкретно Селєзньова - БИИИИДЛО.
Журналіст не провокував Тунця на дії,які є його суттю.Він просто вчасно опинився в потрібному місці і законним методом отримав інформацію,якою й поділився з суспільством.
А вже кожен член суспільства має право на свою оцінку цієї поведінки "хероя-годувальника".
ЩО ЖУРНАЛІСТ ЗРОБИВ НЕ ТАК?
turist86
"Людина записала всю розмову і опублікувала в мережі. Таким чином він підставляє всіх журналістів. Навіть я зараз, коли розмовлятиму з журналістами, боятимуся, щоб мене ніхто не записав і не виклав".
Блін, Міша, розмовляй з людьми нормально, без хамства і матюків, і тоді чого боятися публікації розмови
PFCLviv
Міську, ти такий самий бик, як кормілєц сєлєзньов!
Dmytro Dmytro
Мішаня,а за такі погрози,як Сєля погрожує...в Англії,щоб зробили?
В Англії наприклад писали,що Фергюсон кинув буцою в Бекхема...до того хто це виніс дзвонив Бекс чи Фергі з такими погрозами?
wartaan
два недофутболиста проявляют свои быдло дылдо личностные. кополовец звбыл как его за наркоту карпатскую чмырили. сливарь и нарик - петушка хвалит кукуха))
Liverpool1982r
Ті журналюги тоже раді сенсація пару гривень зароблять ,вони наглі і хитрі але ляща Селезньов би йому дав він би вже побої брав і вмирав ,а десь біля роздівалки де нема камер шпіцака міг би дати .Женя молодчага удачі і голів