Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 грудня 2021, 02:10
22614
56

ВІДЕО. Я тобі таких лящів надаю! Селезньов з матюками погрожував журналісту

Андрій Сеньків виклав запис розмов із форвардом та звернувся до поліції

| Оновлено 10 грудня 2021, 02:10
22614
56
ВІДЕО. Я тобі таких лящів надаю! Селезньов з матюками погрожував журналісту
ФК Минай. Євген Селезньов

Форвард «Миная» Євген Селезньов у телефонних розмовах погрожував журналісту Андрію Сеньківу, ведучому футбольної програми ТаТоТаке.

Сеньків раніше заявив, що у Селезньова за період осені «було кілька загулів», і претендент на звання найкращого бомбардира УПЛ в історії вирішив зателефонувати журналісту.

Фрагменти телефонних розмов Селезньова із Сеньківим (російською мовою):

  • Селезнев: Ты просто меня взял и оклеветал. Ты мне просто не оставляешь выбора. Я сейчас просто передам номер телефона людям. И скажу: меня просто взяли и оклеветали. Тогда ты будешь с ними разговаривать. Они сейчас в Киеве.
  • Селезнев: Слушай, вот честно, я приеду в Киев 12-го, я тебе таких лещей, с**а, н***й, надаю. Я тебе клянусь.
  • Селезнев: Я хочу тебе е***о набить. Ты чистый черт, врун, и, с**а, чистый п*****с.
  • Селезнев: Вот смотри, честное слово. Ты боишься встретиться. Но если я тебе увижу, я тебя пошлю н***й. Лучше н***й. Если до того, как ты увидел меня, лучше беги н***й, я тебе серьезно говорю.
  • Селезнев: Я заеду к вам в студию, я тебя с**а дерну н***й перед камерами. Дерну тебя лично за твой п****ж. Понял? Я реально дерну. Ты ж понимаешь, когда я завожусь, то лучше, б***ь, со мной не связываться.
  • Селезнев: Ты можешь записывать разговор, мне вообще п***ю. Ну смотри, я знаю, где твоя студия. Я тебя дерну н***й 12-го. Когда вся команда приедет, б***ь, и ты, с**а, перед ними тоже самое скажешь. Скажешь такое? Ну что я в раздевалке х**ней страдаю, что я тренера в п***у не ставлю. Так тебя привезут за шкирку, н***й.

ТаТоТаке: «Це відеозапис розмов Андрія Сеньківа з форвардом «Миная» Євгеном Селезньовим. Спершу екс-форвард збірної України мав претензії до ведучого ютуб-каналу ТаТоТаке через розповсюдження інформації про порушення футболістом дисципліни (випуск 269). А потім – і щодо слів Сеньківа про загальну атмосферу та дисципліну в «Минаї» (випуск 271). Тут до Селезньова доєднався і тренер команди Ігор Леонов. Обережно, багато нецензурної лексики, погроз, абсурду і сарказму!

Ми не хотіли розповідати цю історію після першої серії дзвінків – таке іноді трапляється, люди на емоціях можуть наговорити різного. Але після другої хвилі, коли погрози стали максимально буквальними, ми змушені оприлюднити їх. Бо переконані – ні футболіст, ні будь-хто інший не має права дозволяти собі таке ставлення до журналістів, які просто передають вболівальникам інформацію».

ВІДЕО 18+. На відео є ненормативна лексика

Андрій Сеньків подав заяву в поліцію та розповів про ситуацію в Facebook:

  • Коротко про ситуацію зі Селезньовим. Без оцінки самої розмови – ви самі її зробите за мене. 
  • 1. Бог і ще купа людей свідки – я не хотів публікувати нашу розмову з Селезньовим, яка відбулася ще 25 листопада. Він погрожував тим, що мене наберуть якісь люди, а згодом і під'їдуть. Вирішив так – наберуть, тоді будемо розбиратися. Мене не набрали. І я забув за цю всю історію. 
  • 2. Але вчора згадав. Дзвінки сипалися з самого ранку. Селезньов не підбирав слів, обзивав і прямо погрожував. Дороги назад не було, соррі. 
  • 3. Від Селезньова я реально втомився. Кілька днів провести в спілкуванні з ним – те ще задоволення. Тому від сьогодні я заблокував його де тільки можна. Трубки від інших людей з клубу теж не підіймаю. Ми достатньо наговорилися. Стоп! 
  • 4. Єдине місце, де я готовий розбиратися зі Селезньовим – правозахисні структури. Заяву в поліцію я вже подав. Вона «в опрацюванні». Це потрібно було зробити – знаю точно, що я не єдиний, кому отак погрожував Селезньов. Є купа історій в публічній площині, а є й непублічні – страждали і журналісти, і футболісти команд-суперниць. Але ті вирішили не давати хід цим історіям у публічній площині. Це неправильно. Отаких рекордсменів треба карати. Законними методами. 
  • 5. Мої два інсайди про те, що Селезньов часто випиває, а в команді бардак і хаос, підтверджувала купа людей протягом тривалого часу. Це загальновідомий факт. Як «трава зелена» чи «на небі є хмари». На це взагалі ніхто не звернув уваги. Під останнім випуском жодного (!) коментаря про «Минай». Я на 100 відсотків довіряю цій інформації. Скажу більше – їй довіряють й інші учасники нашої розмови. Але хто ж скаже про це публічно?
  • Водночас я розумію, що інсайди – досить тонкий лід. Кому вірити, а кому – ні? Хто каже правду, а хто просто хайпує? Відповідь проста – тут питання виключно довіри. Жоден, ЖОДЕН журналіст не розкриє вам свої джерела. Ні ді Марціо, ні Романо, ні Фальк. Так працює ця сфера. Лише ваше право вірити або не вірити. Як і право суб'єктів тієї чи іншої інформації бути нею незадоволеним. Або більше – користуватися юридичними важелями. Це метод правової країни. І я хочу в такій жити.

Оцініть матеріал
(81)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 56
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
bonv
Цей кормілєц вже всіх дістав..
Robert Monroe
Коли вже це дегенеративне створіння попустять?
Darkness1984
Селя как петух орет по телефону
Боксер недоделанный...
Странный он чувак, гопник как был, так и остался
Andrey Ilyashenko
- А голы в чемпионате исправительной колонии идут в общий зачет?
alexander
Казалось бы, куда хуже... Как хорошо что его вовремя из сборной поперли. Я, честно, не понимаю зачем держать таких токсичных людей на контракте???
Андрей Гинов
Ну по виео тут видно кто черт... вся страна видела что он орал на тренера( потому что только тренер выпукает игрока), а он говорит что не орал. Так кто биздаб*ол снля? Пока видно что ты.....
Slavanacii
Та дайте вже хтось цьому Сєлєзньову в кабіну, рельно мудак аж із штанів вискакує щоб дістати тягла !
Robert Monroe
Коли вже це дегенеративне створіння попустять?
bonv
Депутат Верховной Рады Гончаренко призвал нацполицию и главу МВД заняться случаем с угрозами Селезнева журналисту. «Ну что, не политиками едиными.Тут футбольному журналисту Андрею Сенькиву угрожает футболист Евгений Селезнев. Национальная полиция Украины и лично Денис Монастырский (министр внутренних дел — прим.), прошу взять под свой контроль этот случай не просто хамства, но и угроз физического насилия.
В нашей стране должен быть порядок. И он будет. Точка», — написал Гончаренко на своей странице в сети Facebook.
Geniyfootball1985
Уровень мышления макеевкого кормильца все уже знают,был.о оно и в Африке был.о!!!но он сам создаёт такие ситуации вокруг себя,это пиар, чтобы не забывали что есть такое говнецо в Минае
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
brighi10
Тунец зашкварный позорник конечно
romaz82
Начал боксом заниматься и возомнил о себе лишнего. Видно в ринге он ещё не отгребал хороших. Вот посадят в спарринге Женю пару раз на пятую точку, тогда-то он немного и подостынет.
pricolist
Твою ж матч, а я плохой коммент оставил про Селю под одной из новостей на Спорт юа. Ребята, удалить коммент никак нельзя? я не хочу чтобы меня нашли и побили(((
Scofield Lincoln
Андрюха по красоте гопоту затроллил)
Андрей Гинов
По нормальным законнам, он по идее себе уже на срок наговорил бы... или хотя бы должен был вызываться к следователю....
roman_kros
Що ви накинулися? - Сєля ж думав, що сам з собою розмовляє, - які погрози, ви про що...
Доброгорский Юрий
-Почему ты не хочешь встретится?
-Ну ты голы забивать не хочешь а я встречаться...
Artem !
Леонов сказав, що знає від кого у Сеньківа така інформація, тим самим фактично підтвердив правдивість інформації.
Mr.Budd
Ну что,ребята, признавайтесь, скольким из вас он уже сегодня позвонил после ваших комментариев?