Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
|
1911
0

Валерій КРИВЕНЦОВ: «Все, що нам б'ють – все залітає»

Головний тренер «Металіста 1925» – про поразку від «Чорноморця»

Валерій КРИВЕНЦОВ: «Все, що нам б'ють – все залітає»
ФК Металіст 1925. Валерій Кривенцов

Після матчу проти «Чорноморця» головний тренер «Металіста 1925» Валерій Кривенцов відповів на запитання журналістів.
 
- Валерій Сергійович, шоста поспіль поразка вашої команди в УПЛ. Долю поєдинку вирішили два швидкі голи. Що стало причиною, на вашу думку, недостатнє налаштування, були думками у відпустці?
- Точно, що не були у відпустці. Ми розуміли, що гра стратегічно для нас дуже важлива, як і для «Чорноморця». Ми добре підготувалися до цієї гри. Але, дійсно, два голи ці... Не годиться так. Так, це вже шоста поразка нашої команди поспіль, але якщо взяти везіння - у наші ворота залітає все. Все, що нам б'ють - все залітає. За грою ми награли на п'ять, на шість забитих голів. Але реалізація.
 
- Так, щось не те з реалізацією. Була тривала безгольова серія. До того як Марлісон забив, не було думок його замінити? Адже не було від нього гостроти в атаці?
- Я не можу так сказати, команда грала агресивно. Команда створила велику кількість моментів. Але реалізація. Так, зараз немає результату. Так, ми засмучені. Проте є багато причин, чому так. Ми з великими труднощами вийшли з Першої ліги з третьої позиції. Ми недоукомплектувалися так, як треба. Причину наших невдач можна пояснити. Велика кількість травмованих гравців - це один. А друге - це відсутність конкуренції. Це два фактори.
 
- Пенальті забили на 57-й хвилині. Але перші заміни ви провели значно пізніше. Не було ким підсилити?
- Ми випустили молодого Владислава Островського, я дуже радий, що він дебютував. Бо це талановитий гравець. Ми будемо залучати нашу талановиту молодь з юнацької команди до основного складу. Постараємося взяти їх на збори, подивитися, хто з хлопців уже готовий. Бо основа будь-якої команди - це саме свої вихованці.
 
- З такою гнітючою серією завершуєте першу частину сезону. Які основні ваші підсумки?
- Я зазначив два фактори. Зараз є час. Сподіваюсь, що хтось з травмованих гравців підійде та почне після Нового року працювати з нами на повну. Сподіваюся, що це буде і Дерек, і Жичиков, і Пономар. У Дмитренка ще складніша ситуація. Навіть якщо щодо цієї гри. Перед нею ми втратили Голодюка через дискваліфікацію. У Зубкова піднялася температура. Батюшин тільки після операції. Криськів не добре почувався, Кравченко, Русин працює за індивідуальною програмою - просто катастрофа. Ми, коли комплектували команду, виходячи з наших можливостей, звісно, розраховували, що буде певна група гравців, яка даватиме результат. Коли по п'ять-шість гравців випадають перед кожним матчем - це дуже важко. І це не виправдання нам. Ми з оптимізмом дивимося у майбутнє. Ми знаємо, що станемо сильнішими - це точно. Зараз завдання відпочити і з новими силами готуватися до старту другої частини чемпіонату.
 
- Для оптимізму та щоб повернутися сильнішими - трансфери потрібні?
- Обов'язково. Ми працюємо над цим. Проте є гарний вираз «догори потрібно підійматися поступово», - це, мабуть, про нас.

Оцініть матеріал
(17)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.