Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 10 грудня 2021, 18:33
5706
10

Нардеп України закликав поліцію зайнятися історією із погрозами Селезньова

Олексій Гончаренко звернувся до голови МВС Дениса Монастирського

| Оновлено 10 грудня 2021, 18:33
5706
10
Нардеп України закликав поліцію зайнятися історією із погрозами Селезньова
Facebook. Олексій Гончаренко

Народний депутат України Олексій Гончаренко закликав національну поліцію та голову МВС Дениса Монастирського зайнятися історією із погрозами від форварда «Миная» Євгена Селезньова на адресу журналіста Андрія Сеньківа.

На своїй сторінці у Facebook Гончаренко написав: «Тут футбольному журналісту Андрію Сеньківу погрожує футболіст Євген Селезньов. Національна поліція України та особисто Денис Монастирський, прошу взяти під свій контроль цей випадок не просто хамства, а й погроз фізичного насилля. У нашій країні має бути порядок. І він буде. Крапка.

Євген Селезньов в інтерв'ю Трибуні виявився здивованим таким ходом справи: «Гончаренко – це той, що з Одеси? Так? Ха-ха-ха. Ну, хай притягає до відповідальності. Я ж не проти, якщо є за що. Якщо Сеньків каже, що він не чоловік, а трансгендер, я маю трансгендеру бити обличчя? Якщо він не чоловік і жінка, то хто він тоді? Можливо, він пожартував? Не знаю. Як можна таке на себе сказати?!

За кожне слово я відповім. Поліція – без запитань. Те, що каже Гончаренко, мені до сраки, аж до дупи. Н***я собі, великий депутат. Одесит говоритиме, щоб мене на контроль взяли. Та хай візьмуть, я не проти. За що брати? За справедливість? Якщо це правда, то в чому проблема? Я ні за що не переживатиму. Якщо я правий, то я правий».

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 10
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
KRBS55
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Орлов Михаил
Як же оті приводні очкують солідарно! А де заява Ляшка?
- * -
Не нардеп, а оборотень.
Grigorio666
Grigorio666, 10.12.2021 13:510
ХТО СЄЛЄЗНЬОВ ТАКИЙ?????? ЦАР і БОГ ? ТА і БЛИЗЬКО НІ, КУЛАКАМИ МАХАЮТЬ ЛЮДИ З ПОРУШЕНОЮ ПСИХІКОЮ, яким потрібно лікуватися, а не грати в футбол, і які не в силах щось зробити чи висказати все словами. ВІН НАВІТЬ НЕ ВМІЄ НОРМАЛЬНО ГОВОРИТИ(((( ТАКЕ ВІДЧУТТЯ, ЩО ВІН НАВІТЬ В ШКОЛІ НЕ ВЧИВСЯ))))))))
ВИ МОЖЕТЕ СОБІ УЯВИТИ, ЩО ЦЕЙ ЧОРТ, як він каже на інших, МОЖЕ НА ФУТБОЛЬНОМУ ПОЛІ ЗРОБИТИ?????????((((((((((((((((((((((((((((((((((ЧИ з ногами гравців на футбольному полі, ЧИ з іншими футболістами, ЧИ з тим самим суддею будь-якого матчу, та навіть зі своїми ж колегами(футболістами)---- самі футболісти команди йому підігрують---- МОЖЛИВО БОЯТЬСЯ АБО З ЦИМ ДУРІКОМ НІХТО ВИДНО НЕ ХОЧЕ ЗВ'ЯЗУВАТИСЯ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЧИ ЦЕЙ СЄЛЄЗЄНЬ НЕ ДИВИТЬСЯ НА ЦЕЙ СВІТ РЕАЛЬНИМИ ОЧИМА, куди не подивитися в нашій країні СПЛОШНА БРЕХНЯ, РІЗНІ РАЗВОДИ, НАЙОБУВАННЯ НА КОЖНОМУ КРОЦІ, але кожен з нас здатний змінити свій світ, як він це бачить і будь-яку сторону ---- ТРЕБА В ПЕРШУ ЧЕРГУ ПОЧИНАТИ З СЕБЕ, а якби хоч трохи в СЄЛЄЗНЯ було б в голові мозгів, то він би вибачився за ті матюки і слова, а сказав би, що він мав не те на увазі і не звертав би уваги на різні провокації, ----- ЯК ТИ БЕЗМОЗГЛИЙ СЄЛЄЗЄНЬ ГРАВ ЗА ТАКІ ФУТБОЛЬНІ КЛУБИ ЯК ::::: дніпропетровський ДНІПРО, донецький ШАХТАР, київський АРСЕНАЛ, турецький БУРСАСПОР, іспанську МАЛАГУ, російську КУБАНЬ, а тут в Україні за останні роки КОЛОС і МИНАЙ, але і 10років за ЗБІРНУ УКРАЇНИ -------- НУ СКАЖІТЬ ЯК ЦЕ БИДЛО і ЧОРТ могло із такими нервами і з такою поведінкою із таким характером взагалі і БЛИЗЬКО НАБЛИЖАТИСЯ ДО ТАКИХ КОМАНД , а тим більше до НАШОЇ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ з футболу?????????????
НУ ЯК????!????????????¿??????????????????
Burevestnik
так селезень сказал, что депутат ему до сраки
-smart--Forever
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Artyom_I
Я думаю ещё надо разобраться с Сенькивим, чтобы понёс ответственность за то что он говорит в прямом эфире. Если то, что он говорил в отношении Селезнёва не подтвердится, то надо закрывать нафиг канал, чтобы не манипулировал мнением общественности.
xvalenok02
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
Андрей Гинов
Не люблю Гончаренко, но он полностью прав. Если на эти публичные угрозы к насилию и физической расправы не отреагируют правоохранительные органы, то зачем они тогда вообще надо?