Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 11 грудня 2021, 08:04
5696
0

Ломаченко – Коммі, закінчення першої частини УПЛ. Що дивитися у вихідні

Кубок світу з біатлону, мадридське дербі, матчі топ-команд європейських чемпіонатів

| Оновлено 11 грудня 2021, 08:04
5696
0
Ломаченко – Коммі, закінчення першої частини УПЛ. Що дивитися у вихідні
Instagram. Ломаченко і Коммі

Пропонуємо ознайомитися з найцікавішими подіями, що відбудуться 10 – 12 грудня.

10 -12 грудня

Біатлон. Етап Кубка світу в Хохфільцені (Австрія).

10 грудня

Чоловіки. Спринт, 10 км. 

Час - 12:25, ТБ-трансляція – UA: ПЕРШИЙ.

Жінки. Спринт, 7,5 км.

Час – 15:15, ТБ-трансляція – UA: ПЕРШИЙ.

11 грудня

Чоловіки. Гонка переслідування, 12,5 км.

Час – 13:15, ТБ-трансляція – UA: ПЕРШИЙ.

Жінки. Естафета 4х6 км.

Час – 15:15, ТБ-трансляція – UA: ПЕРШИЙ.

12 грудня

Чоловіки. Естафета 4х7,5 км.

Час – 12:45, ТБ-трансляція – UA: ПЕРШИЙ.

Жінки. Гонка переслідування, 10 км.

Час – 15:30, ТБ-трансляція – UA: ПЕРШИЙ.

На третьому етапі Кубка світу особлива увага українців буде прикута до Юлії Джими, яка в Естерсунді досить непогано (порівняно з рештою українок) пробігла спринт та гонку перслідування. Також там відзначилися чоловіки - зусиллями Прими та Підручного було зайняте п'яте місце в естафеті, а Антон Дудченко в спринті встановив один з найкращих результатів в кар'єрі, піднявшись з стартового 44 місця на 19. Ну і, звичайно, спостерігатимемо за виступами наших дівчат, у складі яких відбуваються досить значні пертурбації (детальніше - тут).


Субота, 11 грудня

Футбол. Олександрія - Шахтар.

Час – 14:00, ТБ-трансляція – Футбол 2.

Текстова трансляція матчу

Після єврокубкової ганьби (нагадаємо, підсумками виступів в групі Ліги чемпіонів для «Шахтаря» стали два очка, два забитих голи і четверте місце в групі після молдаван) наступив час провести заключний матч у першій частині УПЛ. Тут в команди Де Дзербі все нормально - вона бореться за чемпіонство з «Динамо» і спробує взяти реванш за поразку від «поліграфів» у першому колі.

УПЛ


Футбол. Баварія- Майнц.

Час – 16:30, ТБ-трансляція – Setanta Sports.

В середу підопічні Нагельсманна впевнено виграли свою групу в Лізі чемпіонів, набравши 18 очок з 18 і відправивши мимоходом каталонську «Барселону» грати в Лізі Європи. В Бундеслізі команда теж на першому місці, але в спину дихають конкуренти з Дортмунда, які відстають на чотири очка. Тому перемога над «Майнцом», який займає сьоме місце, входить до обов'язкової програми. Але, звісно, гості будуть проти і спробують повторити подвиг «Аугсбурга» місячної давності.

Getty Images/Global Images Ukraine

Футбол. Челсі - Лідс.

Час – 17:00, ТБ-трансляція – Setanta Sports.

Поступившись в крайньому турі «Вест Хему» (2:3), «Челсі» втратив лідерство і скотився на третє місце в АПЛ. Але розрив між ним і лідером «Ман Сіті» складає всього три пункти, тому, якщо брати свої очки, втрачені позиції можна повернути. Перемога над «Лідсом» не виглядає чимось неймовірним, але зусиль прикласти доведеться.


Футбол. Венеція - Ювентус.

Час – 19:00, ТБ-трансляція – Megogo.

Після перемоги над «Дженоа» підопічні Конте покращили настрій, але на місці в турнірній таблиці ця перемога не сильно відобразилася - туринці йдуть п'ятими, а в спину дихає пелетон переслідувачів. Щоб замахнутися на місце в топ-4 (відстань до четвертої «Аталанти» складає сім очок), потрібно для початку перемогти ще одного представника з нижньої частини таблиці - «Венецію».


Футбол. Норвіч - Манчестер Юнайтед.

Час – 19:30, ТБ-трансляція – Setanta Sports.

Після відставки Сульшера «червоні дияволи» в чемпіонаті не програвали. Під керівництвом Майкла Карріка команда зіграла внічию з «Челсі» (1:1) та перемогла «Арсенал» (3:2). Тоді «МЮ» очолив німець Ральф Рангнік і теж здобув перемогу - завдяки голу Фреда був переможений «Крістал Пелас». Щоб спробувати зачепитися за топ-4, обов'язково потрібно перемогти в суботу «Норвіч», який йде останнім.

Getty Images/Global Images Ukraine

Футбол. Удінезе - Мілан.

Час – 21:45, ТБ-трансляція – Megogo.

Незважаючи на попередню серію з трьох безвиграшних матчів, «Мілан» виграв два матчі в аутсайдерів «Салернітани» та «Дженоа» і, скориставшись осічкою «Наполі», очолив турнірну таблицю. Щоб дозволити собі втрачати інколи очки з рівними собі, потрібно стабільно вигравати в команд, нижчих класом. Це і спробує зробити команда Піолі в матчі з «Удінезе».


Футбол. Атлетік - Севілья.

Час – 22:00, ТБ-трансляція – Megogo.

Завершить програму суботи матч між «Севільєю» та «Атлетіко». Команда з Більбао не може перемогти вже сім матчів поспіль, але залишається міцним горішком, здатним зіпсувати нерви будь-кому. Зокрема, баски спробують перервати свою невдалу серію в матчі з другою командою Прімери.

Неділя, 12 грудня

Бокс. Василь Ломаченко - Річард Коммі.

Час – орієнтовно 06:00 за київським часом, ТБ-трансляція – Megogo.

Текстова трансляція бою

Top Rank

Василь Ломаченко довго викликав на реванш Теофімо Лопеса, той то відмовлявся, то ніби згоджувався, то знову посилав Васю. Тепер у цьому бої немає ніякого сенсу - Лопес втратив свої пояси у поєдинку з Камбососом. Австралієць пообіцяв українцеві бій, тому лишається перемогти Коммі і чекати результатів перемов між промоутерами. Річард Коммі - серйозний боєць (щоправда, програв Лопесу нокаутом), але не повинен стати серйозною перешкодою для Ломаченка. Як воно буде, подивимось в ніч з суботи на неділю.

Василь Ломаченко – Річард Коммі. Прогноз і анонс на бій


UFC 269. Чарльз Олівейра - Дастін Пор'є.

Час – орієнтовно 07:15 за київським часом, ТБ-трансляція – Setanta Sports.

Getty Images/Global Images Ukraine

Чарльз Олівейра звоював чемпіонський пояс в легкій вазі і перший же захист проводитиме проти іншого зіркового легковаговика - Дастіна Пор'є. Обидва бійці вважаються найсильнішими в світі у своїй ваговій категорії, тому нас очікуватиме яскраве шоу з непередбачуваним фіналом.

Чарльз Олівейра - Дастін Пор'є. Прогноз і анонс на бій.


Хокей. Чемпіонат світу серед юніорів. Дивізіон 1, група В. 

Естонія – Україна.

Час - 16:00.

Українські хокеїсти вирушають до Таллінна, де й відбудеться чемпіонат світу. Перший матч пройде проти господарів льоду - естонців. Розігрувати комплекти нагород і путівку в дивізіон А разом з нашою збірною будуть збірні команди з Естонії, Японії, Франції, Словенії та Польщі.

ФХУ


Футбол. Динамо - Зоря.

Час – 17:00, ТБ-трансляція – 2+2.

Текстова трансляція матчу.

Після закінчення для себе сезону ЛЧ «Динамо» вже традиційно переключається на внутрішні змагання, де ще з одним євролузером буде вирішувати, хто стане чемпіоном України. Матч з «Зорею» - непоганий спосіб зробити вигляд перед власником клубу, що висновки після «Бенфіки» зроблені і на наступний рік все буде набагато краще. Практично немає сумнівів, що перемога буде здобута і, після мажорного завершення першої частини УПЛ, гравці «Динамо» з почуттям виконаного обов'язку поїдуть на відпочинок. Хіба що, звісно, «Зоря» ляже кістьми, щоб зачепитися за очки, які дуже потрібні у «бронзовій» суперечці з «Ворсклою» та «Дніпром-1».

УПЛ


Футбол. Інтер - Кальярі.

Час – 21:45, ТБ-трансляція – Megogo.

Міланська команда разом з земляками, «Наполі» та «Аталантою» веде боротьбу за розподіл місць в першій четвірці, решта команд значно відстають. «Інтер» перебуває на другому місці, програв тільки раз в сезоні і спробує зробити зусиллями Джеко і компанії все, щоб безпрограшна серія стала з восьмиматчевої дев'ятиматчевою.


Футбол. ПСЖ - Монако.

Час – 21:45, ТБ-трансляція – Megogo.

По іменах команд матч виглядає досить цікавим. Щоправда, «ПСЖ» традиційно очолює турнірну таблицю, а «монегаски» застрягли в її середині. Проте матч між колишньою і теперішньою командами Кіліана Мбаппе має бути цікавим і цілком може повторити сценарій минулого року - нагадаємо, тоді «ПСЖ» програв, по ходу матчу виграючи з рахунком 2:0.


Футбол. Реал - Атлетіко.

Час – 22:00, ТБ-трансляція – Megogo.

Текстова трансляція матчу.

Завершує насичену програму вихідних мадридське дербі. До останнього туру минулого чемпіонату «Реал» та «Атлетіко» вели заочну боротьбу за чемпіонство в Прімері. Удача тоді посміхнулася команді Сімеоне. В цьому розіграші такої ситуації, мабуть, не буде - відстань між командами складає 10 очок на користь «Реала». Мабуть, «матрасники» будуть змагатися за зону Ліги чемпіонів з «Севільєю», «Бетісом», «Реалом Сосьєдадом». Та й кризову «Барселону» рано ще скидати з рахунків. Проте мадридське дербі - це один матч сам по собі, його підсумок може бути яким завгодно, а градус протистояння обов'язково буде високим.


Футбол. Наші у топ-чемпіонатах

П'ятниця, 10 грудня

Футбол. Дженоа - Сампдорія.

Час – 21:45, ТБ-трансляція – Megogo.

Команда з Генуї після призначення Андрія Шевченка головним тренером вже встигла зіграти з «Ромою», «Міланом» та «Ювентусом». Результати з італійськими грандами не вражають - нуль очок, нуль забитих голів. Тепер настала черга грати з командами попростіше. Вболівальники «Дженоа» просто не зрозуміють поразки в цьому матчі, тому Андрієві Шевченку настала пора доводити, що його недаремно запросили в клуб.

Getty Images/Global Images Ukraine

Субота, 11 грудня

Футбол. Манчестер Сіті - Вулверхемптон.

Час – 14:30, ТБ-трансляція – Setanta Sports.

Колектив українця Олександра Зінченка завдяки серії з п'яти перемог підряд зумів вибратися на вершину турнірної таблиці і тепер буде старатися втриматися там. Першим суперником стане «Вулверхемптон», який, навпаки, у трьох матчах поспіль не знає смаку перемог і перебуває на дев'ятому місці.


Неділя, 12 грудня

Футбол. Бернлі - Вест Хем.

Час – 16:00.

В Прем'єр-лізі Андрій Ярмоленко отримує не так багато часу, як йому і нам би хотілося. Але, мабуть, тренер «молотків» Девід Мойєс знає, що робить - «Вест Хем» йде на четвертому місці в турнірній таблиці. Хтозна, можливо, в матчі з аутсайдером «Бернлі» ми побачимо й нашого легіонера на полі.

Getty Images/Global Images Ukraine

Неділя, 12 грудня

Футбол. Верона - Аталанта.

Час – 16:00, ТБ-трансляція – Megogo.

Після супербитви в Неаполі минулого туру, яку команда Гасперіні виграла з рахунком 3:2, «Аталанта» мала неігрові проблеми - перенесення матчу з «Вільярреалом» в Лізі чемпіонів. Пройти далі в найпрестижнішому турнірі не вдалося, тому потрібно переключатися на Серію А і наздоганяти міланські клуби та «Наполі», адже цього року шанси виграти «скудетто» є досить пристойними. В матчі ми не побачимо Руслана Маліновського, який перебрав жовтих карток і пропустить цю гру, але все одно буде на що подивитися.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.