Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 12 грудня 2021, 08:49
40436
25

Василь Ломаченко – Річард Коммі. Прогноз і анонс на бій

Яскрава перемога над Коммі – шанс для Ломаченка. Тільки вона продасть поєдинок проти Камбососа

| Оновлено 12 грудня 2021, 08:49
40436
25
Василь Ломаченко – Річард Коммі. Прогноз і анонс на бій
ESPN. Василь Ломаченко

Василь Ломаченко проведе другий поєдинок після поразки Теофімо Лопесу. Поки американець злетів уже після першого, українець іде второваною доріжкою суперників Теофімо: спочатку отримав своє Масайоші Накатані, тепер на черзі Річард Коммі.

Ганець – більш складний опонент для українця і взагалі якісніший, як боксер. Але це відмінний шлях, щоб продати себе дорожче і відразу ж отримати поєдинок проти абсолютного чемпіона.

Суперники підходять до поєдинку після Лопеса та однієї дострокової перемоги. Мотивації хоч греблю гати

2019 та 2020 роки для Теофімо Лопеса вдалися на славу. Спочатку він нокаутував Річарда Коммі вже у другому раунді, потім перебоксував Василя Ломаченка. Скрізь із застереженнями, але не такими, що викликали б справжнє обурення.

Коммі був нокаутований повноцінно та надовго. Надпотужний удар назустріч і добивання, після якого трапилася перша зустріч віч-на-віч із Василем Ломаченком. Безперечно, все вирішили секунди. Викинь Річард свій удар на секунду раніше – у такому становищі міг опинитися вже американець.

Ломаченко був перебоксований у більшості раундів. Так, зараз точно з'являться люди, які згадують відео, де Лопес не влучає по супернику, але перестаньте, Василь точно не переміг. Знову ж таки, є застереження – українець був із травмою і не міг активно діяти більшу частину поєдинку. Але в ринг його ніхто не тягнув, а Анатолій Миколайович Ломаченко взагалі пропонував перенести поєдинок, на що Василь заявив, що швидше закінчить кар'єру, ніж зробить це.

Де дивитися онлайн бій Василь Ломаченко – Річард Коммі

Виходить, обидва програли по справі, хай і з деякими особливими моментами. Обидва боксували по разу. Причому, обидва цього року, хоча Коммі виходив у ринг із Теофімо ще у 2019 році.

Василь Ломаченко знущався з Масайоші Накатані. Ніхто не називав японця фаворитом чи хоча б боксером, який має шанси перемогти українця, але різниця в габаритах вражала. Що особливо не позначилося на Ломаченку.

Василь розбомбив суперника, легко проходив на ближню дистанцію, не наривався на зустрічні удари, не показував, що йому важко, але працював чудово. Питання все ж таки були. Наприклад, удари по корпусу від Накатані, які часто і відчутно лягали в ціль. Але, мабуть, Ломаченко пожертвував цим моментом на догоду видовищності і отримав своє – технічний нокаут у дев'ятому раунді й Теофімо-старшого, що радів, який пообіцяв реванш, потім відмовився від своїх слів, а пізніше і зовсім всоте послав українця.


Instagram. Василь Ломаченко та Річард Коммі

Коммі теж повернувся цього року. У лютому нокаутував Джексона Мартінеса, який до Річарда програвав лише раз – проспекту Роландо Ромеро. Ганець задавив суперника. Вимотав постійним тиском і важкими ударами, знайшов шлях до голови, відправив у нокдаун двома правими. А коли той підвівся, закінчив розпочате за кілька секунд – знову дістав двійкою. Рефері подивився на Мартінеса, зрозумів, що той не планує вставати – нокаут.

Виходить, обидва мотивовані, все ще сильні та готові дивувати. Відмінне протистояння зі спортивної точки зору. Великий нокаутер, що вміє пресингувати, проти невеликого, але швидкого та спритного технаря. Цікаво, яскраво, очікувано.

І перспективно. Переможець буде дуже близьким до Камбососа. Василеві взагалі потрібно буде потім просто натиснути в плані розкрутки.

Що каже Камбосос?

Джордж шукає наступного суперника. Хоче влаштувати великий бій, розповідає про спадщину, користується моментом і викликає топів, що залишилися. З таких: Девін Хейні, Василь Ломаченко та Джервонта Девіс.

Про останнього Камбосос згадує лише мимохіть. Вони зараз надто далеко один від одного. Джервонта боксує за великі гроші та не з дуже важливими спортсменами. Камбосос займається спочатку спортом, потім комерцією.

Хейні дуже близький. Вони і спілкувалися раніше, і на зв’язку зараз. Джордж сам приїхав на поєдинок проти Діаса, сам заявив, що хоче поєдинку. Загалом, якщо промоутери захочуть, то все може скластися. Єдине, американцеві доведеться їхати закордон – аж до Австралії, де є шанс зібрати дуже багато грошей лише від одних квитків.

Getty Images/Global Images Ukraine. Василь Ломаченко проти Масайоши Накатані

Про Ломаченка Камбосос довго не згадував, але після Хейні видав:

«У довільному порядку між Девіном Хейні, Джервонтою Девісом та Василем Ломаченком я б вибрав Василя, бо завжди захоплювався його роботою. Я хотів би дати йому шанс.

Я відчуваю, що Ломаченко зробив велику роботу, щоб отримати всі ці пояси, а потім він програв їх Лопесу. Подивіться на його бій з Теофімо та на мій поєдинок з ним. Порівняйте, що я зробив із Лопесом і що зробив Ломаченко».

Австралієць зацікавлений, тепер справа лише у кількох моментах. Потрібно перемагати яскраво та якісно. Потрібно закінчувати роботу переговорами із Камбососом. Є всі шанси здобути бій.

То хто фаворит?

Василь із своїм стандартним відривом. На нього можна поставити десь за 1.10. На Коммі – за 6.

Річард, звісно, ​​не подарунок. Великий, широкий, досвідчений, сильний, з ударом. Якщо вже наздожене – мало не здасться. Чи зможе наздогнати – це навряд. У Ломаченка відкрилося друге дихання і поки він налаштований перемагати не просто, а яскраво й насичено, щоб ще раз усім нагадати та довести, хто він такий.

Getty Images/Global Images Ukraine. Річард Коммі (ліворуч) проти Теофімо Лопеса

Річард має шанс спіймати суперника, але перебоксувати – ні. З ним треба бути обережним, але постійно напружувати. Мало хто може підтримувати навіть орієнтовно порівняльний темп, як Ломаченко. Коммі з такими суперниками просто ще не бився.

Поєдинок буде хорошим, але варто розраховувати навіть на дострокову перемогу Ломаченка. Не нокаутом, але якоюсь відмовою кута чи технічною зупинкою.

А тоді вперед, перед Хейні у поєдинок за пояси. Потрібно ж закривати цей гештальт.

Поєдинок відбудеться у ніч із суботи на неділю, 12 грудня, у Нью-Йорку. Орієнтовний час початку поєдинку – 06:00 за київським часом. У прямому ефірі бій покаже відеосервіс MEGOGO.

 

Опитування

Голосів 134
Спрогнозуйте, як завершиться бій українця Василя Ломаченка з Річардом Коммі з Гани, який відбудеться у ніч з 11 на 12 грудня 2021 року в Нью-Йорку?

Дострокова перемога Ломаченка

64 голоса 47.76 %

Перемога Ломаченка за очками

38 голосів 28.36 %

Нічия

2 голоса 1.49 %

Перемога Коммі за очками

6 голосів 4.48 %

Дострокова перемога Коммі

24 голоса 17.91 %

В опитуваннях можуть брати участь тільки зареєстровані користувачі.
Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтеся.
Оцініть матеріал
(66)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Колишній спаринг-партнер Усика і Ф'юрі зробив прогноз на їхній бій
Бокс | 26 квітня 2024, 07:40 0
Колишній спаринг-партнер Усика і Ф'юрі зробив прогноз на їхній бій

Джордан Томпсон вірить, що Тайсон зможе досягти перемоги

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 22
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Коментарі 25
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Dead North
Геть московського попа!
onco-clown
Я до сих пор удивляюсь вот этому: Комбосос чемпион и он выбирает соперника...в статье упоминается "Про Ломаченка Камбосос довго не згадував". То есть где нормальная турнирная сетка? В смысле он выбирает? Как по мне должно быть четко: выиграл - вышел на определенного оппонента, хотя бы по типу турнира Мухаммеда Али. А то выбрал/не выбрал, вспоминает/не вспоминает - черт знает что.
oleksan751
Нормальный был человек, пока не снюхался с московскими попами
west-ukr5555
Поворачивайте тарелку на 36 градус и будет вам счастье. Хотя это и кацапское телевидение, но пропагандистские и новостные каналы никто смотреть не заставляет. Зато есть множество спорта, лига чемпионов, лига европы, бокс, биатлон, формула 1 и т.д. Заплатил 15 грн. и смотришь челый месяц. А Мегого у которого тоже кацапские корни пусть идет лесом.
osso
Опять сраный Мегого. А остальные 80% населения как обычно будут " пить чай".
john2222
Еще чуток и на ватане можно ставить крест.
Владимир Копяк
Василий идет протоптаной еще братанами Кличко дорогой - окучивает мешки и ждет своего шанса. Его соперник явно слабее его, это вам любой спец скажет, да это и по гонорару видно - сущие копейки, которых даже не хватит чтобы с обслугой расчитаться после боя. Но для Василия и это хорошо, хоть кого-то удадлось уговорить выйти в ринг. Рупь за сто, что Василию не далут бой за набор поясов....
Serhiy (Миколаїв)
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
POWER
сепару опять набьют морду!
Tanok1975
Вот что радует то соцопрос! Слава богу адекватов гораздо больше!
vittroy
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил