Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Ліга чемпіонів
| Оновлено 11 грудня 2021, 02:20
7204
3

Аталанта – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів

Маліновський може заряджати гарпуна – час відправляти «субмарину» до Ліги Європи

| Оновлено 11 грудня 2021, 02:20
7204
3
Аталанта – Вільярреал. Прогноз і анонс на матч Лиги чемпіонів
Getty Images/Global Images Ukraine

9 грудня у Бергамо на стадіоні «Атлеті Адзуррі д’Італія» відбудеться матч шостого туру Ліги чемпіонів УЄФА з футболу, у якому зіграють місцева «Аталанта» та іспанський «Вільярреал». Стартовий свисток англійського рефері Ентоні Тейлора прозвучить о 20:00 за київським часом.

Аталанта


Оскільки українські команди гарантовано залишать розіграш Ліги чемпіонів УЄФА після завершення групового раунду, то є сенс повболівати за єдиного потенційного представника нашої країни в раунді плей-оф. Півзахисник Руслан Маліновський у складі бергамаської «Аталанти» спробує виправити помилки другого кола поточного етапу змагань у вирішальному поєдинку проти «Вільярреалу», від якого наразі відстає лише на одне очко. Дистанція, здавалося б, незначна, проте саме вона визначає ключову умову для «Богині» у майбутній грі на своєму полі – виключно перемога.

Підопічні Джан П'єро Гасперіні в останніх поєдинках в італійській Серії А зуміли зробити якісний ривок, а після перемоги у гостьовій грі проти неаполітанського «Наполі» на минулих вихідних (3:2) не лише скинули «Партенопеї» з лідируючої позиції аж на третій рядок, але і самі вкотре зміцнилися в топ-4 команд країни. До слова, «Оробічі» – єдина команда зі свого чемпіонату, яка на поточний момент має серію з п'яти перемог поспіль, і цілком може і надалі продовжувати досягати нових висот. Проте, «Аталанта» вже переступила етап боротьби виключно на внутрішній арені, тому прагнутиме виходу до наступного раунду.

Вільярреал


Чинний тріумфатор Ліги Європи УЄФА як розпочав сезон досить поганим чином, так і продовжує демонструвати вкрай посередні результати в іспанській Ла Лізі, а виступи в єврокубках скоріше є просто приємною віддушиною. «Жовта субмарина» має трохи кращі перспективи відносно того, аби потрапити в євровесну, на відміну від клубу з Бергамо, однак у його долю ще може внести корективи швейцарський «Янг Бойз», якщо в паралельному поєдинку на «Олд Траффорд» зуміє обіграти лідера квартету. Гнучкість у плані підсумкового результату також на боці іспанської команди – можна дозволити собі зіграти і внічию, як це було у першому колі (2:2), одним рухом прибравши одразу двох конкурентів.

Дивлячись на виступи «Вільярреалу» в нещодавньому минулому, саме за такий результат варто чіплятися команді Емері. Перемога над скромною «Вікторією» у Кубку Іспанії (8:0) є лише пилом в очах на тлі решти провальних виступів. Із рівними собі за кондиціями суперниками «субмарина» намагається боротися до останнього, але навіть із протистоянь проти «Сельти» (1:1) та «Кадіса» (3:3) не може отримати необхідного результату. Про суперників на кшталт «Барселони» (1:3) або ж «Манчестер Юнайтед» (0:2 і 1:2) говорити навіть не доводиться. Звичайно, «Вільярреал» може «припаркувати автобус» і відсидітися в обороні заради необхідного результату, але що робити з такою грою у наступних етапах турніру?

Орієнтовні склади


«Аталанта»: Муссо – Демірал, Паломіно, Толой – Меле, де Роон, Фройлер, Дзаппакоста – Пашаліч, Маліновський – Сапата.

«Вільярреал»: Рульї – Еступіньян, Торрес, Альбіоль, Фойт – Капу, Парехо – Гомес, Чуквезе – Морено, Трігерос.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що гості стоятимуть до останнього, але підтримка Руслана Маліновського з боку українського вболівальника зробить свою справу. Нашою ставкою буде позиція – «Аталанта» переможе і ТМ 2.5 з коефіцієнтом 5.40 за лінією Parimatch.

9 грудня, четвер

«Аталанта» – «Вільярреал»
Бергамо. «Атлеті Адзуррі д'Італія». 20:00
Пряма ТБ-трансляція – відеосервіс MEGOGO
Арбітр: Ентоні Тейлор (Вайсеншейв, Англія)
Прогноз Sport.ua – 2:0
Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Mr.Budd
Оскільки українські команди гарантовано залишать розіграш Ліги чемпіонів УЄФА після завершення групового раунду, то є сенс повболівати за єдиного потенційного представника нашої країни в раунді плей-оф.
Виправляйте. Застаріла стаття. Там вже Яремчук зачекався на Маліну
alegofich
Стаття писалась станом на 2 дні тому, а публікується зараз