Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 05 грудня 2021, 02:33
1598
5

Колос знову мінімально обіграв Металіст 1925

Команда з Ковалівки в гостях здобула перемогу над харків'янами

| Оновлено 05 грудня 2021, 02:33
1598
5
Колос знову мінімально обіграв Металіст 1925

Перед початком зустрічі команди були сусідами у турнірній таблиці. «Колос», який провів три матчі без поразок, впритул підібрався до харків'ян, які пішли у піке та програли чотири поєдинки чемпіонату поспіль. Отже, психологічна перевага була на стороні гостей. Але й «Металіст 1925» сподівався перервати невдалу серію, набрати очки і здобути впевненість у власних силах. До того ж господарям, напевно, хотілося взяти реванш за мінімальну поразку в першому колі.

Команди розпочали матч дуже жваво. Напівмоменти, удари слідували один за одним. Загалом матч чимось нагадував поєдинок чемпіонату Нідерландів. Тим більше, що рахунок відкрив темношкірий гравець. Дієго сам почав атаку і вивів на удар Нурієва. Його постріл після рикошету відбив воротар, але відбив у штангу! Але Дієго, що набіг, добив - і знову не без допомоги рикошету послав м'яч у сітку. Зазначимо, що це був перший гол бразильця в українській Прем'єр-лізі.

Здавалося б, після перерви господарі мають активізуватись. На жаль: хоча вони і більше володіли м'ячем, але так і не зуміли завдати хоча б одного удару по воротах суперника! Проте самі змушені були відбиватися. Так, не пропустили, але й не забили. У четвертій грі поспіль "Колос" забив один гол. І це дозволило команді набрати 10 балів!

У результаті «Колос» здобув дві поспіль перемоги у рамках УПЛ над «Металістом 1925». Обидві – з мінімальним рахунком. Ковалівці обійшли суперника у турнірній таблиці, піднялися на 9 місце, набравши 21 очко. У наступному турі команда прийме «Минай». «Металіст 1925» зазнав п'ятої поразки поспіль в УПЛ і опустився на 10 рядок. У команди 19 очок, у наступному турі вона має виїзд до «Чорноморця».

Українська Прем'єр-Ліга. 17 тур.

«Металіст 1925» – «Колос» – 0:1.

 Дієго (27).

  Голодюк (58) - Павловець (63).

«Металіст 1925»: Сидоренко, Єрмаков (Кверквелія, 82), Ткачук, Шершень, Ченбай, Габелок, Ременюк, Задерака, Голодюк, Протасов (Савін, 73), Зубков (Марлісон, 73).

«Колос»: Волинець, Золотов, Павловець, Петров, Чорноморець, Мілько, Богданов, Нурієв (Задою, 64), Дієго (Костишин, 74), Сітчінава (Лисенко, 59), Ільїн.

Стадіон: «Металіст» (Харків).

Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ).

ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

27’
ГОЛ ! М'яч забив Дієго Каріока (Колос К).
Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?
Футбол | 24 квітня 2024, 12:20 18
Схоже, Касільяс недооцінює Луніна. Забув, як над ним насміхався Кан?

Колумністу Sport.ua Олексію Сливченку не сподобалося одне з останніх висловлювань легенди «Реала»

У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика
Футбол | 24 квітня 2024, 19:01 3
У Челсі ухвалено рішення про майбутнє Мудрика

«Пенсіонери» розставили пріоритети щодо українця

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
klim746
Ребята, не цепляйтесь к фразам. Формально и чемпионата Украины не существует - есть розыгрыш Премьер-лиги, да ещё и с добавлением спонсора. Все ведь всё понимают! К тому же только с прошлогго года (!) Голландия и Нидерланды официально перестали быть синонимами. До 2020 г. страна Нидерланды ОФИЦИАЛЬНО использовала название и Голландия. Я, на секунду, занимаюсь в данной области намного более десяти лет. Да, спасибо за подсказку. Но ваше "спеціалісти бл." проглотите сами.
Ярослав 999
Чемпіонату Голандії не існує,є чемпіонат Нідерландів, спеціалісти бл.
ABTO6yC1925
Уже даже не знаю какой рофл писать про этих бомжей
Стабильность - признак мастерства
Так держать, даёшь рекорд по поражениям к ряду