Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Перша ліга
| Оновлено 30 листопада 2021, 10:03
968
0

Тренер Оболоні: «Рівень гравців Металіста вищий»

Валерій Іващенко розповів про поразку від харківського клубу (1:2)

| Оновлено 30 листопада 2021, 10:03
968
0
Тренер Оболоні: «Рівень гравців Металіста вищий»
ФК Металіст. Валерій Іващенко

Інтерв'ю головного тренера «Оболоні» Валерія Іващенка після матчу з «Металістом» (1:2).

— Із чого склався сьогоднішній результат? У чому причина поразки?
— Я вважаю, що гра у будь-якому разі була гарною, динамічною. Перший тайм ми провели добре, а в другому відіграла роль низка помилок. Найімовірніше, в індивідуальній майстерності, в окремих епізодах. Десь ми не дограли, десь трохи втратили концентрацію. У середині другого тайму трохи підсіли до свого штрафного майданчика і, відповідно, пропустили м'ячі.

— За рахунок чого ви сьогодні могли переграти «Металіст», звісно, ​​головного фаворита цього турніру?
— «Металіст» — хороша команда, там грають кваліфіковані футболісти, тож ми розуміли, що буде тяжко. В індивідуальному плані вони гарні. Десь за рахунок агресії, командних дій, тиску у нас було кілька моментів. У будь-якому випадку, важко говорити. Щось вийшло, а щось ні. Один м'яч ми відіграли, забили, трохи нам забракло часу. Хлопці старалися, до них жодних претензій немає, вони витримали ту установку, яку ми їм давали. Але десь, звичайно, рівень гравців «Металіста» вищий, і за рахунок індивідуальної майстерності харків'яни змогли забити нам два м'ячі.

— Із психологією у вашої команди все гаразд. За рахунку 0:2 ви не здалися, забили у компенсований час. Як думаєте, що більше відіграло роль – характер хлопців чи, можливо, заміни підсилили команду?
— У нас заміни були десь вимушені, десь через травми. Майданевич, Матяж вибули на рівному місці. Але ті, хто виходив на заміну, також намагалися додати. А з психологією у нас все нормально — хлопці завжди намагаються грати до кінця. І ми від них вимагаємо цього, говорячи, що футбол — це 90+ хвилин часу, що треба грати до кінця. Тож хлопці молодці, забили, старалися, бігли, але, на жаль, не змогли зрівняти.

— Президент клубу озвучив завдання посісти третє місце. Скажіть, будь ласка, за нинішнього розкладу сил ви зможете виконати це завдання?
— Ми для цього робитимемо все. У будь-якому випадку, хочеться грати і досягати якомога більшого, посідати високі місця в турнірній таблиці. Але, як кажуть, чемпіонат покаже, футбол покаже. Будемо все для цього робити та старатися.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.