Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
707
0

Денис ЛУКАШОВ: «Раді сьогодні, але є осад після поразки від Грузії»

Захисник збірної України прокоментував матчі відбору на чемпіонат світу

Денис ЛУКАШОВ: «Раді сьогодні, але є осад після поразки від Грузії»
XSport

Чоловіча національна збірна України з баскетболу перемогла в Києві команду Північної Македонії в матчі другого туру кваліфікації чемпіонату світу 2023 року.

Захисник збірної України Денис Лукашов прокоментував результат.

«Дуже раді, що вдалося перемогти, оскільки у нас була прикра поразка в Грузії, де все вирішилося наприкінці матчу. Напевно, десь відвернувся успіх, і наші помилки дозволили грузинам здобути першу перемогу.

На цю гру налаштовувалися як на першу домашню, і хотілося вдома перед своїми вболівальниками здобути перемогу. Почали ми не дуже добре – промазали свої відкриті кидки, десь не розібралися у захисті, а у другій половині внесли корективи та почали агресивніше діяти, командно грати, після чого все стало на свої місця.

У першій половині матчу десь не вистачало концентрації. Північна Македонія зараз не так сильно звучить у світі баскетболу, але 11 років тому ми теж так думали, коли грали кваліфікацію проти них, а вони приїхали та показали, що їхня збірна готова вигравати у будь-якої команди. А за рік вони стали бронзовими призерами чемпіонату Європи. Тому я очікував, що буде така важка гра. Але десь непорозуміння у захисті та промазані кидки стали причиною такої поганої першої половини.

З одного боку, ми раді, що сьогодні виграли, але у нас залишився великий осад від поразки у Грузії. Не можу сказати, що ми там дуже добре грали, але перемога була близькою. Усю гру ми були поряд з ними, може, десь відставали, але прикро, що ми саме наприкінці припустилися вирішальних помилок, що коштувало нам перемоги. А лютневе вікно, швидше за все, буде зсунуто і до команд, можливо, приєднаються гравці Євроліги, а у нас таких немає і нема ким посилитися. Можливо, буде тяжко, але все залежить від нашого настрою.

Наступний матч? Іспанію особливо й уявляти не доводиться, адже всі знають, що це світовий гранд. Але ми вже їх обігравали і нічого неможливого немає – вони такі самі люди, як і ми. Звичайно, вони мають досвід, але ми здаватися не збираємося, боротимемося, а далі як буде», - сказав Лукашов.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини
Футбол | 23 квітня 2024, 19:32 11
Анчелотті планує залишити Луніна у запасі на наступний матч. Відомі причини

Очікується, що проти «Реал Сосьєдад» зіграє Кепа Аррісабалага

Плей-оф Євроліги: фаворитизм Реалу, рівна пара та класика турніру
Баскетбол | 23 квітня 2024, 18:40 1
Плей-оф Євроліги: фаворитизм Реалу, рівна пара та класика турніру

Блогер Sport.ua Олексій Коляго анонсує чвертьфінали елітного єврокубка

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.