Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 28 листопада 2021, 22:12
2176
1

Прокинулися після голу. Колос на своєму полі впорався з Вересом

Результативний удар Ільїна приніс перемогу ковалівцям

| Оновлено 28 листопада 2021, 22:12
2176
1
Прокинулися після голу. Колос на своєму полі впорався з Вересом
ФК Колос

Недільну програму 16-го туру української Прем'єр-ліги закрив матч, у якому «Колос» на домашньому стадіоні у Ковалівці приймав рівненський «Верес».

Для виконувача обов'язків головного тренера «Колоса» Ярослава Вишняка цей поєдинок став третім на чолі команди. Вже більше двох тижнів у ЗМІ ходять чутки про претендентів на посаду наставника ковалівців, проте керівництву клубу варто добряче замислитись, чи потрібно когось шукати.

Перший тайм не був багатим на небезпечні моменти. Пару непоганих можливостей відкрити рахунок було у «Колоса»: спочатку Анатолій Нурієв у боротьбі пробив поряд зі штангою, а згодом Андрій Богданов із кутового ледь не закрутив м'яч прямо у ворота. Проте на перерву команди пішли із нулями на табло.

У другому таймі Богдану Когуту все ж таки довелося діставати м'яч із сітки власних воріт. На 64 хвилині Олег Ільїн забив дальнім ударом, покаравши за помилку захисника рівнян Ігоря Солдата, який зробив неточну передачу перед своїм штрафним майданчиком.

Після пропущеного м'яча підопічні Юрія Вірта нарешті прокинулися та пішли всіма силами вперед, намагаючись відігратися. Гнали вперед своїх улюбленців і вірні вболівальники, які приїхали на виїзний поєдинок та перекрикували своїх візаві.

Футболісти «Колоса» підловили суперників на котратаці і вивели Ренана на побачення з голкіпером, але бразильський форвард показав майстер-клас того, як не потрібно реалізовувати вихід віч-на-віч. Потім ще один шанс зняти питання про переможця поєдинку мав Богданов, проте після його удару з дальньої дистанції м'яч зрикошетив від захисника і влучив у голову Когуту.

Зустріч завершилася мінімальною перемогою «Колоса», який в останніх трьох матчах набрав уже 7 очок. Підопічні Ярослава Вишняка відірвалися на комфортну відстань від зони вильоту і доставили президенту клубу Андрію Засусі чимало приємного головного болю щодо доцільності можливих змін на тренерському містку.

Українська Прем'єр-Ліга. 16-й тур.

«Колос» – «Верес» – 1:0

Ільїн (64)

Петько (67), Г.Пасич (78), Дахновський (89)

«Колос»: Волинець, Золотов, Павловець, Ром, Чорноморець, Мілько, Богданов, Нурієв (Ренан, 71), Чурко, Сітчінава (Лисенко, 72), Ільїн.

«Верес»: Когут, Солдат, Мирошник, Гончаренко, Нємчанінов, Кучеров, Петько, Дахновський, Панасенко (Гегедош, 70), Г.Пасич, Шестаков (Сергійчук, 63).

Арбітр: Дмитро Панчишин (Харків)

Стадіон «Колос» (Ковалівка)

КОЛОС - ВЕРЕС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Події матчу

64’
ГОЛ ! М'яч забив Олег Ільїн (Колос К).
Денис Шаховець
Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Михаил Грозный
И Колос залез в середину середняков.)