Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 24 листопада 2021, 12:53
175
0

Типові помилки новачків під час фінансового розподілу

Яких помилок припускаються новачки при фінансовому розподілі

| Оновлено 24 листопада 2021, 12:53
175
0
Типові помилки новачків під час фінансового розподілу

Помилки характерні людям – так говорили ще в давні часи. На жаль, особливо часто допускаються осічки тоді, коли справа стосується грошей. І ставок це стосується в першу чергу - адже тут ще й доводиться діяти за правилами, що складені противником. А вже новачки - це улюблене та найбагатше поле для заробітку букмекерів. Часто, наламавши дров, вони в результаті розчаровуються в беттінгу в цілому - хоча потрібно просто дотримуватися досить чітких правил. Експерти назвали найбільш типові і широко поширені помилки гравців-початківців при фінансовому розподілі:

Ніколи не робити ставки на всі гроші

Як кажуть досвідчені гравці – немає стовідсоткових прогнозів. Особливо небезпечна ситуація, коли після ланцюжка невдалих ставок слідує подія, що розцінюється гравцем як "верняк". Сподіваючись одним махом повернути все, що втрачено, клієнт розміщує парі на суму, що залишилася. Але це вже не букмекерство, а скоріше лотерея. Так, може й банально повезти, причому неодноразово. Але як мінімум математичні розклади практично завжди не на Вашій стороні.

Гравець непомірно збільшує ставки після виграшу

Теорія ймовірності може допомогти Вам: практично у будь-якого гравця бувають по-справжньому "білі" смуги, коли "заходять" кілька ставок поспіль - а то й усі 10 поспіль. Увірувавши у свої таланти прогнозиста, гравець відходить від стратегії, стрибкоподібно збільшуючи суму парі... І відразу теорія ймовірності обертається протилежною стороною: якраз починаються "промахи". У результаті все, що виграно, губиться за кілька невдалих кроків.

Відхід від стратегії

Для тих хто хоче грати на ставках, бажано вивчити різні варіанти стратегії. Однієї правильної немає, більше, багато хто виробляють у результаті щось своє, комбінуючи елементи різних, або чергуючи їх. Але при цьому робиться те, що шкодить. Наприклад, "навздогін" просто заборонено чергувати з чимось, але багато новачків намагаються використати цю стратегію по черзі з іншими.

Недостатня увага до статистики

Багато беттерів, особливо початківці, забувають про цей аспект. Тим більше що психологічно всі люди більш схильні радіти перемогам, ніж сумувати після поразок, і навіть один успіх, якщо він досить яскравий, затьмарює ланцюжок попередніх осічок. Бажано пам'ятати про свої результати на ставках, а ще краще - вести статистику на комп'ютері або, по-старому, в щоденнику.

Поразки можуть вибрати розгубленість

Експерти наполегливо радять гнути свою лінію: якщо вже зупинилися на якійсь стратегії, треба дотримуватися саме її до кінця. Нерідко гравці, зазнавши кількох невдач, починають метушитися, змінюючи розміри ставок, свої ліміти, або взагалі метатися між стратегіями. Якщо вже втратили віру, то краще просто взяти невелику паузу і не ставити взагалі.

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф
Футбол | 26 квітня 2024, 11:35 35
Баєру на замітку: вискочки ніколи не повторюють чемпіонський тріумф

Згадуємо несподіваних чемпіонів топ-5 у контексті їхнього наступного сезону

Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію
Футбол | 26 квітня 2024, 23:21 10
Слот замінить Клоппа. Феєнорд і Ліверпуль підписали договір про компенсацію

Про це повідомив відомий інсайдер Фабріціо Романо

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.