Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 листопада 2021, 16:25
2669
2

Верес - Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Принциповий поєдинок сусідів по турнірній таблиці та недавніх вихідців із першої ліги

| Оновлено 23 листопада 2021, 16:25
2669
2
Верес - Металіст 1925. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
ФК Металіст 1925

В заключному поєдинку 15-го туру української Прем'єр-Ліги у понеділок, 22 листопада, в Луцьку зустрінуться «Верес» та «Металіст 1925».

Верес

Підопічні Юрія Вірта підійшли до закінчення першого кола із непоганими показниками. В 14 матчах «Верес» здобув 5 перемог, 4 рази зіграв унічию і зазнав 5 поразок. Для команди, яка після певної перерви повернулася до елітного дивізіону, це досить прийнятний результат.

Здебільшого футболісти з Рівного брали очки у тих команд, які на даний момент розташувалися нижче за них у турнірній таблиці. І найцікавіше, що в домашніх матчах, які «Верес» у нинішньому чемпіонаті проводить не на рідному стадіоні, а в сусідньому Луцьку, ще не було жодної поразки – три перемоги та три нічиї.

Також варто звернути увагу на той факт, що у складі «Вереса» зараз виступає Роберт Гегедош, який минулого сезону трохи встиг пограти за «Металіст 1925». А у складі харків'ян є Олег Голодюк, який народився на Рівненщині, та екс-гравець «Вереса» Артур Западня.

Металіст 1925

Якщо «Верес» повернувся до Прем'єр-ліги після перерви, то підопічні Валерія Кривенцова є справжніми дебютантами елітного дивізіону. І якщо на початку сезону у них були певні проблеми з результатами (5 поразок у 7 матчах), то потім «Металіст 1925» видав серію з п'яти матчів без поразок, причому чотири поєдинки поспіль він добивався перемог.

Наразі харків'яни, разом із «Дніпром-1» та «Маріуполем», є найбезкомпроміснішою командою. Лише один матч із 14 вони завершили внічию. В інших були або перемоги (їх шість), або поразки (сім).

І ще. Три останні офіційні поєдинки футболісти «Металіста 1925» програли із загальним рахунком 3:13. Спершу була домашня поразка в 1/8 фіналу Кубка України від «Олександрії» 2:5. Потім знову на своєму полі в матчі 13 туру Прем'єр-Ліги харків'яни були розгромлені «Зорею» 1:6. А в наступному турі чемпіонату країни зазнали невдачі у грі з тією ж «Олександрією» 0:2, але вже в гостях.

Статистика зустрічей

«Верес» та «Металіст 1925» на рівні Прем'єр-Ліги ще не зустрічалися. Натомість у першій лізі минулого сезону вони провели два матчі. Спочатку був двобій у Львові, де господарем поля був «Верес (нічия 0:0). А потім у Харкові «Металіст 1925» досяг успіху з великим рахунком 4:1. У переможців два голи забив Пономар, по одному Габелок та Дмитренко. У тих, хто програв, відзначився Шестаков.

Орієнтовні склади:

«Верес»: Когут, Солдат, Мірошник, Гончаренко, Немчанінов, Кучеров, Петько, Дахновський, Панасенко, Пасіч, Сергійчук

«Металіст 1925»: Сидоренко, Западня, Шершень, Кверквелія, Ченбай, Габелок, Голодюк, Батюшин, Криськів, Фабіньо, Марлісон

22 листопада, понеділок

«Верес» – «Металіст 1925»
Луцьк. Стадіон «Авангард». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Футбол 1»
ВЕРЕС - МЕТАЛІСТ 1925. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
 Арбітр: Олександр Солов'ян (Київ)
Прогноз Sport.ua — 1:1

 

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
ABTO6yC1925
нас ждёт "бАльшой футбол"!!!! Ребята ещё потолкаются
Михаил Грозный
Вот это интересно, так как команды из одной категории. Но футбол-1 и будем читать.)