Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 23 листопада 2021, 16:23
1207
0

Десна – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

Яким буде дебют уже третього за цей сезон наставника на чолі команди із Ковалівки?

| Оновлено 23 листопада 2021, 16:23
1207
0
Десна – Колос. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
ФК Десна

У неділю, 21 листопада, у Чернігові на стадіоні ім. Ю. Гагаріна відбудеться матч п'ятнадцятого туру Української Прем'єр-ліги з футболу, у якому зіграють чернігівська «Десна» та ковалівський «Колос». Стартовий свисток рефері прозвучить о 19:30 за київським часом.

Десна


Ситуація навколо команди Олександра Рябоконя цього сезону складається доволі неочевидна. «Десна», як уважається на перший погляд, завжди знаходиться десь поблизу входу до зони претендентів на потрапляння до єврокубків, але водночас і не дуже поспішає турбувати успішніші за неї клуби своєю присутністю. Зокрема, у нещодавньому минулому «сіверяни» потрапили у важкий період із шести матчів поспіль без перемог, у тому числі й вилетіли з Кубка України, ставши першою жертвою харківського «Металіста» з УПЛ (1:2).

Незадовго до старту листопадової міжнародної паузи команда з Чернігова зуміла обіграти «Львів» (2:0), що дозволило їй обійти на віражі рівненський «Верес» та харківський «Металіст 1925», які у своїх іграх минулого туру поступилися, як і більшість команд із нижньої половини турнірної таблиці. «Десна» у майбутній грі матиме чудовий шанс для того, щоб ще трохи покращити свої позиції, оскільки вже знатиме результат матчу між «Дніпром-1» та «Олександрією», які йдуть попереду. Якщо хоча б наздогнати за очками команду Ігора Йовічевича на даний момент не є можливим, то ймовірна осічка підопічних Юрія Гури відкриє непогані перспективи.

Колос


Мало хто згадає, що на початку поточного сезону «Колос» тоді ще Руслана Костишина виборював право представляти нашу країну на груповому етапі новоствореної Ліги конференцій УЄФА. Позаду вже майже половина футбольного року УПЛ, а команда з Ковалівки те і робить, що змінює одну невдалу серію за іншою. Смішно, але об'єднують «колосків» з їхніми суперниками щодо майбутньої гри поразки від харківського «Металіста» (0:1) на послідовних стадіях Кубка України, тож у команд точно знайдеться, що обговорити під час зустрічі.

Низка негативних результатів рано чи пізно призводить до зміни головного тренера. На місце Костишина свого часу прийшов Сергій Кузнєцов, проте він керував командою протягом усього дев'яти матчів, після чого його з такою самою приставкою «в.о.» поряд зі своєю посадою відтепер замінюватиме Ярослав Вишняк. Складно зробити передбачення одразу на кілька кроків уперед, однак рано чи пізно «Колос» має вийти зі своєї затяжної кризи. Чи станеться це вже в матчі проти «Десни» – важке питання, оскільки ми не бачили гри «колосків» під керівництвом нового наставника. Проте, два його попередники незмінно починали зі втрат очок.

Історія зустрічей


Футбольні шляхи «Десни» та «Колоса» раніше перетиналися 12 разів у рамках УПЛ та Першої ліги. Спостерігається схожа за кількістю перемог кожної із команд статистика – 5 успішних для «Десни» ігор, 4 перемоги «Колоса» та 3 нічиї. Востаннє суперники грали в офіційному матчі минулої весни – матч на цій же арені завершився нічиєю з рахунком 2:2. За господарів відзначилися Владислав Калитвинцев та Єгор Картушов, а у гостей забивали Кирило Петров та В'ячеслав Чурко.

Феміда


Поєдинок було довірено провести запорізькому рефері Максиму Козиряцькому, на рахунку якого вже було чотири матчі УПЛ цього сезону. Загалом у своїй кар'єрі він уже провів 37 матчів УПЛ. З «Десною» цей рефері перетинався тричі (три поразки, загальний рахунок – 1:7), а ось для «Колоса» це буде вже восьма гра за його участю – 3 перемоги, одна нічия та 4 поразки (10:8 – сумарна різниця) голів).

Орієнтовні склади


«Десна»: Мисак – Картушов, Селін, Цимбалюк, Болбат – Шевцов, Домбровський, Завійський, Калитвинцев – Тотовицький – Безбородько.

«Колос»: Волинець – Чорноморець, Петров, Новак, Золотов – Задоя – Ільїн, Богданов, Мілько, Чурко – Сітчінава.

Прогноз на протистояння


Ми вважаємо, що господарі поля зможуть здобути перемогу в майбутній грі, а черговий наставник гостей цього сезону почне роботу зі втрати очок. Нашою ставкою буде позиція – «Десна» переможе і ТБ 2.5 з коефіцієнтом 3.30 за лінією Parimatch.

21 листопада, неділя

«Десна» – «Колос»
Чернігів. Стадіон ім. Ю. Гагаріна. 19:30
Пряма ТБ-трансляція – телеканал Футбол 1 та відеосервіс Oll.tv
Арбітр: Максим Козиряцький (Запоріжжя)
ДЕСНА – КОЛОС. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Прогноз Sport.ua – 2:1
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

В Англії розповіли, чи планує Челсі влітку продавати Мудрика
Футбол | 23 квітня 2024, 19:00 0
В Англії розповіли, чи планує Челсі влітку продавати Мудрика

В лондонському клубі очікують прогресу від українця

Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20
Футбол | 23 квітня 2024, 07:25 28
Оновлено список претендентів на Золотий м'яч 2024. Роналду випав з топ-20

Головним фаворитом все також є Джуд Беллінгем, Ліонель Мессі замикає двадцятку

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.