Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 24 листопада 2021, 08:57
2100
1

Дніпро-1 – Олександрія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України

Дніпряни намагатимуться здобути історичну перемогу

| Оновлено 24 листопада 2021, 08:57
2100
1
Дніпро-1 – Олександрія. Прогноз та анонс на матч чемпіонату України
СК Дніпро-1

У суботу, 20 листопада, відбудеться матч 15-го туру української Прем'єр-ліги, в якому «Дніпро-1» на домашньому стадіоні «Дніпро-Арена» прийматиме «Олександрію». Стартовий свисток пролунає о 19:30 за київським часом.

Дніпро-1

 

До екватора сезону команда Ігора Йовічевича підходить у довгоочікуваній для вболівальників клубу боротьбі за єврокубкову зону та бронзові медалі. Після 14 турів чемпіонату у «Дніпра-1» 28 очок в активі, з яким клуб займає п'яту сходинку в турнірній таблиці. Окрім дніпрян, на бронзовий комплект медалей також претендують луганська «Зоря» та полтавська «Ворскла». Цю трійку розділяє лише одне очко в турнірній таблиці, тому боротьбу обіцяє бути не менш спекотною, ніж у київського «Динамо» та донецького «Шахтаря» за чемпіонство.

Кадровий потенціал «Дніпра-1» дозволяє йому стати третьою силою в українському футболі. Чи вдасться це зробити вже цього сезону – можна буде сказати лише після закінчення чемпіонату, адже попереду зимове міжсезоння. Як відомо, після відпустки багато команд втрачають ігровий тонус і навесні показують менш успішні результати. Тому попереду тренерський штаб має провести велику роботу, а поки що цього року ще залишилося провести чотири поєдинки в рамках Прем'єр-ліги.

Олександрія

 

Після відставки Володимира Шарана за «Олександрію» було тривожно, оскільки Юрій Гура, який прийшов на посаду головного тренера, раніше не мав досвіду роботи на такому високому рівні. Під керівництвом нового наставника команда показує доволі неоднозначну гру. З одного боку, була сенсаційна перемога над донецьким «Шахтарем» (2:1), з іншого боку – часті втрати очок там, де їх можна було уникнути.

На екваторі чемпіонату у «містян» 23 бали в активі та шосте місце, яке не дозволить повернутися до єврокубків наступного сезону. А перед підопічними Гури стоїть саме таке завдання. Майбутній поєдинок для них ключовий: перемога дозволить наблизитися до прямого конкурента, поразка ж може сильно похитнути амбіції керівництва клубу, а разом з ними і тренерський стілець. Втім, поки про можливу відставку не йдеться, кредит довіри до Юрія Гури не вичерпаний.

Історія зустрічей

 

У всіх офіційних турнірах «Дніпро-1» та «Олександрія» провели між собою п'ять матчів. «Олександрія» вийшла переможцем із трьох зустрічей, ще двічі було зафіксовано нічийний результат. Тож дніпряни цієї суботи намагатимуться здобути історичну перемогу.

Орієнтовні склади

«Дніпро-1»: Кожокару – Кравченко, Сваток, Логінов, Дубінчак, Ігнатенко, Гуцуляк, Піхальонок, Джурасек, Назаренко, Довбик.

«Олександрія»: Білик – Мірошниченко, Дубра, Бабогло, Цуріков, Копина, Рибалка, Кірюханцев, Мустафаєв, Третьяков, Устименко.

20 листопада, субота

«Дніпро-1» – «Олександрія»
Дніпро. Стадіон «Дніпро-Арена». 19:30
ТБ-трансляція на телеканалі «Уніан»
ДНІПРО-1 — ОЛЕКСАНДРІЯ. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ
Арбітр: Андрій Коваленко (Полтава)
Прогноз Sport.ua — 1:1
Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Легенда Ліверпуля: «Гонка за титул АПЛ для команди закінчена»
Футбол | 25 квітня 2024, 08:11 0
Легенда Ліверпуля: «Гонка за титул АПЛ для команди закінчена»

Каррагер вже не вірить у перспективи команди Клоппа у сезоні

Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі
Футбол | 25 квітня 2024, 03:40 0
Спортивний оглядач! Дивіться відео голів у новому Telegram-каналі

Отримуйте швидше за всіх огляди матчів на свій телефон у Телеграмі!

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.