Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
| Оновлено 16 листопада 2021, 01:04
44044
74

Розклад для збірної України на останній тур відбору у групі D

Україні потрібно перемагати Боснію та Герцеговину та сподіватися на осічку Фінляндії

| Оновлено 16 листопада 2021, 01:04
44044
74
Розклад для збірної України на останній тур відбору у групі D
УАФ

Після того, як Фінляндія обіграла Боснію та Герцеговину, в останньому турі групового турніру не все залежатиме від збірної України. Франція розгромила Казахстан і, набравши 15 очок, за тур до фінішу гарантувала собі перше місце та путівку до Катару. Боснія та Герцеговина, маючи в активі 7 очок, вище за третє місце вже точно не підніметься.

Таким чином, друге місце розіграють Фінляндія та Україна (програвши Боснії, ми можемо фінішувати і четвертими). Після семи матчів у Фінляндії 11 очок (різниця м'ячів: 10–8) і попереду домашній матч із невмотивованою Францією, Україна має 9 очок (різниця м'ячів: 9–8) і матч з Боснією, в якому нас влаштує лише перемога.

Проте навіть три очки у поєдинку з Боснією та Герцеговиною не гарантують «синьо-жовтим» друге місце у групі, яке дасть змогу зіграти у матчах плей-оф. Отже, розглянемо можливі варіанти подій.

Важливо! У турнірах ФІФА за рівної кількості очок враховуються такі додаткові показники: різниця м'ячів, забиті м'ячі, особисті зустрічі.

Варіант 1

Україна обіграє Боснію та Герцеговину, Фінляндія програє Франції. Україна – 12 очок та друге місце, Фінляндія – 11 очок.

Варіант 2

Україна обіграє Боснію та Герцеговину, Фінляндія грає внічию з Францією, забивши менше, ніж Україна у Зениці.

Наприклад: Боснія та Герцеговина – Україна – 0:1, Фінляндія – Франція – 0:0

Різниця забитих/пропущених в України та Фінляндії 10:8, але друге місце по особистих зустрічах (1:1 та 2:1) посідає Україна.

Варіант 3

Україна мінімально обіграє Боснію та Герцеговину, а Фінляндія зіграє у результативну нічию з Францією.

Наприклад: Боснія та Герцеговина – Україна – 0:1, Фінляндія – Франція – 1:1

Різниця забитих/пропущених в України 10:8, Фінляндії 11:9, і друге місце за рахунок більшої кількості забитих голів займають фіни.

Висновок

Таким чином, збірній України у вівторок потрібно обов'язково обігравати Боснію та Герцеговину і сподіватися на осічку Фінляндії у домашньому поєдинку з Францією. Нашу збірну влаштує і нічия фінів із французами, але тільки в тому випадку, якщо ми заб'ємо Боснії більше м'ячів (і виграємо при цьому), ніж Фінляндія Франції.

Перемога над Боснією з різницею у два м'ячі гарантує друге місце Україні за будь-якої нічиєї у матчі Фінляндія - Франція.

Оцініть матеріал
(237)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 74
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
adidas777
Самое интересное, что фины могут весь матч лететь с Францией в один мяч и держать нас до последней секунды в напряге. Даже при нашем минимальном выигрыше у Боснии.
Не легка наша судьбинушка, украинского болельщика
bertolini
Не мінусуйте сильно, але буде Ф-Ф 0-2 ....Б-У 1-1
Сергей Чёрный
А зачем нам туда ехать , чтобы мажоры в Катаре нагару гуляли .
inspekcha85
Нечего им даже в плэй-офф ловить,там серьёзные ребята будут играть.Пусть товарняки теперь с казахами и армянами катают...клоуны
Lion
Расклад ля Украины обыгрывать Боснию!
Других вариантов нету!
sacrifice
Сиджу і згадую весь відбірковий цикл... Боже яке ж це клоунство
Цей пропущений від фінів гол в домашньому матчі коли Пуккі просто віддали м'яч
Ці нічиї з казахстаном
Бездарну гру у Львові проти Боснійців
Сподіваюсь на перемогу але не вірю що буде НЕ 1-1
Мій прогноз: Франція біграє фінів але ми катнемо нічийку 1-1
vitek-kherson
Вариант 4
Франция ставит дубль с финнами, финны будут рвать и метать. Вероятность того что они выиграют очень велика!!
Вывод для Украины- нужно было брать очки когда это было возможно, а сейчас Финны лягут костьми и Босния тоже 🤗
Dmitriy Svistak
Після вчорашньої гри Франції проти Казахівдиву даєшся якже ш ми умудрилися зіграти з ними двічі нічию??@!!!
Орест Орищишин
Наша збірна слабка. Навіть якщо ми в групі будемо 2 швнсу у спарингу у нас иемає. Футбол у нас деградує, зверніть увагу на результати Динамо і Шахтаря в ЛЧ а це основа збірної
dudigo78
Будемо відверті. Шанси у нас лише теоретичні. Я навіть не дуже то і думаю про матч фінів з французами, хоч і там не все так просто. Боснійці після домашнього провалу з фінами дуже злі і вийдуть якраз як на останній бій, плюс над ними не буде тиснути саме результат матчу. Вони будуть злі, розкуті і без мандражу, а в нас якраз ніжки будуть трястись. тому боснійців вважаю фаворитами матчу. Ми свій відбір програли саме в матчах з казахами. Фіни з ними взяли 6 очок, а ми два. От і результат. Шкода, але факт залишається фактом: чим легша на папері для нас група, тим менше у нас шансів
maverik
Користувача заблоковано адміністрацією за порушення правил
MasterSith_2013
хотілось щоб наші виграли али ми мало забиваєм то є раз а друге це рахонок який нас переслыдуэ 1-1 треба було вигравати у боснійців дома і нестроїти типер догадок за яких умов ми пройдем що буде те буде! В будьякому разі бажаю перемоги з різницею у 2 мячі
umnuy2
Франция не проиграет 100%
Нужно просто выиграть у Боснии
vitaly78
А почему нет варианта, где фины выигрывают и тогда для нас никакого турнирного значения не имеет. Винить во всем нужно только себя, выигрывайте у казахов оба матча и ни на кого не нужно смотреть и ждать результата
KIEWADIM
Вангую Фин 1-1 Фр, Бос 1-2 Укр
Sauron
Ми погано провели цю компанію тому це справедливо, що в останньому турі нам треба перемогти на виїзді міцну команду, а також сподаватись, що Франція не програє.
vitaly
Все одно ми з Бонсією зіграємо в нічию за традицією, а потім будемо обговорювати, що он фіни програли Франції і в нас були чудові шанси, хлопці молодці боролися до останнього.
Дуже хочеться помилятись.
Витали Илатив
Наша збірна проє...ла все що можливо!!! Ну нарешті будьте реалістами
antt
Перемагай з відривом в 2 м'ячі і надійся на французів. От наш девіз. Але фіни ж теж не збираються віддавати свої шанси. Вони просто можуть прагнути забити 1, а потім і 2 голи - і привести це до бажаної скоріше їм гольової нічиї. А французам нічого буде дотискати фінів і така нічия може їх також задовольнити негласно. Вони ж будуть знати про розклади для фінів?!
alex55
Опять, в который раз вся Украина считает расклады. Своими ногами не получается выйти даже из ТАКОЙ группы? Это уже не смешно.