Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Чемпіонат світу
|
1764
0

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «До Петракова претензій немає»

Фахівець розповів, що йому не сподобалося у грі української збірної

Михайло КОПОЛОВЕЦЬ: «До Петракова претензій немає»
УАФ

Екс-гравець «Карпат» та колишній спортивний директор «Миная» Михайло Кополовець прокоментував нічию збірної України з Болгарією (1:1) у товариському матчі.

«На мій погляд, щодо вчорашнього поєдинку не може бути жодних претензій до виконуючого обов'язки головного тренера Олександра Петракова. У силу своїх можливостей футболісти виконували його установку і не його провина, що захисники знову начудили і привезли собі гол, хоча могли і два, а наші гравці лінії атаки або розминали воротарів гостей, або промахувалися з позицій на забій. Скоріш за все, такий у них рівень підготовки. І це вже повторюється з матчу в матч, згадайте два нещодавні поєдинки з Казахстаном, домашній — з Фінляндією. Хлопці, ну скільки можна знущатися з уболівальників?

А ще мене після вчорашнього матчу не залишають думки, ну добре, якось проскочимо у наступному поєдинку Боснію і Герцеговину, потім, можливо, пощастить у плей-оф, але, скажіть, що нам робити з такою грою у фінальній частині світового форуму у Катарі?», - сказав Кополовець.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.