Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 12 листопада 2021, 13:24
209
0

Чому так люблять ставити на теніс: перевага цього виду спорту та покри

Які переваги у ставках на теніс

| Оновлено 12 листопада 2021, 13:24
209
0
Чому так люблять ставити на теніс: перевага цього виду спорту та покри

Є кілька видів спорту, що стабільно популярні як сфера для ставок. Щось змінюється, і зараз, наприклад, зростає кількість шанувальників кіберспорту. Але все ще зберігає позиції серед своїх шанувальників, зокрема й азартних, теніс. Саме його багато хто вважає найбільш зручним видом для розміщення парі. І на це є чимало причин – назвемо деякі з них.

Переваги ставок на теніс

  • немає якогось міжсезоння. Ігри різного рівня, на турнірах більш менш масштабу, але проходять практично щодня. Можливо, щось можна знайти не 365 днів на рік, але близьке до того. Навіть на Новий рік, коли решта ще святкують, тенісисти вже розпочинають ігри один з одним 1-го січня.
  • матчі йдуть обов'язково на перемогу. Теніс – вид спорту, де нічия між противниками виключена. Суперники, намагаючись показати по-максимуму свою майстерність, боротимуться за перемоги. Оскільки можливі лише 2, а не 3 результати поєдинку, математично простіше назвати правильний результат. Умовно кажучи, у тому ж футболі є ще нічийний результат, тож у разі коли суперники рівні під силу, ймовірність того, що виграє хтось, становить не більше 33,3 відсотків. У тенісі ж, за таких самих вступних, вже 50%. Щоправда, втручається букмекери, що встановлює свою маржу.
  • теніс – індивідуальний вид спорту. Набагато простіше зрозуміти і проаналізувати сильні та слабкі сторони суперників, а також зрозуміти, в якій формі зараз тенісист, виходячи з форми в останніх проведених зустрічах. Бажано також бути в курсі його здоров'я, а також неспортивного життя – якщо там щось відволікає, то навіть найвищим професіоналам складно зосередитися на тому, що відбувається лише на корті.

Чинником, який обов'язково потрібно враховувати, залишається покриття

Саме це називають тією "вступною", яку потрібно враховувати в першу чергу. І гравці рухаються по-різному на ґрунті, траві та інших кортах, і м'яч літає по-різному. Тенісист має свої улюблені місця і ті, де він почувається невпевнено. І потрібно не просто дивитися на історію взаємин між спортсменами, а й дивитися на те, де саме, на ґрунті, харді чи траві, хто і як перемагав.

Розібравши по поличках кожного із супротивників на тому покритті, де пройде зустріч, можна буде з досить високою ймовірністю спрогнозувати підсумок наступного матчу – і, отже, добре заробити, зробивши ставку саме на цей поєдинок.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.